Φιλική νίκη του Μαραθώνα επί του ΠΟΑ Β’

Ο Μαραθώνας επικράτησε με 3-2 του ΠΟΑ Β’, ξεκινώντας με το δεξί τις φιλικές του υποχρεώσεις.

Η ομάδα των Καλεσών ξεκίνησε με νίκη τα φιλικά προετοιμασίας, έχοντας πολύ καλή εικόνα απέναντι στον ΠΟΑ Β’, ο οποίος επίσης έδειξε πολύ καλό πρόσωπο, απέναντι μάλιστα σε αντίπαλο ανώτερης κατηγορίας.

Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε στο πρώτο ημίχρονο ο Πατελάκης στο ανεπίσημο ντεμπούτο του με τον Μαραθώνα, για να έρθει αργότερα ο… συνήθης ύποπτος, Βασίλης Βατσινάς, να κάνει το 2-0. Η ομάδα του Μάκη Λυκούδη βρήκε και τρίτο γκολ στην επανάληψη με τον Βαμβουκάκη.

Από την άλλη ο ΠΟΑ Β’ είχε μία άκρως ανταγωνιστική εικόνα και μείωσε το σκορ με τα τέρματα που σημείωσαν οι Ξυλικάκης και Χατζηκυριάκος για να διαμορφωθεί το τελικό 3-2. Ο Μαραθώνας κρατάει την πολύ καλή παρουσία των νέων παιδιών που πήραν την ευκαιρία, ενώ και ο ΠΟΑ Β’ σίγουρα μπορεί να χτίσει στη συγκεκριμένη εμφάνιση, μαθαίνοντας από ορισμένα λάθη, που έγιναν, κυρίως λόγω της απειρίας.

Οι συνθέσεις:

Μαραθώνας: Δομοσίδης, Πατελάκης, Κορνηλάκης, Ντερβισάι, Βραχασωτάκης, Σταματάκης Γ., Μανουσάκης Γ., Ζερβουδάκης, Χαραμαπάκης Σ., Δρακογιαννάκης, Βατσινάς.

Έπαιξαν και οι: Βαμβουκάκης, Αθανασάκης, Κοιλάδης, Γουρνιακάκης, Παντελίδης, Κυπραίος, Σταυρακάκης.

ΠΟΑ Β’: Γιαλαμάς, Τσέρος, Κουγιός, Προβατάς, Ζωάκης, Βιτσαξάκης, Αδαμάκης, Δρακάκης, Χουστουλάκης, Καλογιαννάκης Φιλ. Χατζηκυριάκος.

Έπαιξαν και οι: Βρέτζος, Σπανός, Βεγόπουλος, Ξυλικάκης, Βαρδάκης, Αλεξανδάκης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P