Χορταστικό φιλικό με το Λίντο να νικάει τον Ρούβα

Σε ένα παιχνίδι με πέντε γκολ το Λίντο κατάφερε να πάρει τη νίκη κόντρα στον Ρούβα επικρατώντας με 3-2. 

Κώστας Φιλοξενίδης και Γιώργος Ανωγειανάκης είχαν την ευκαιρία να δουν για πρώτη φορά τους παίκτες του σε τι κατάσταση βρίσκονται αγωνιστικά και να δουν αν βγαίνουν όλα όσα δουλεύουν στις προπονήσεις.

Ο Ρούβας ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο και κατάφερε να προηγηθεί με 2-0 χάρη στο γκολ του Ντελία με κεφαλιά και του Χριστοφοράκη με πλασέ. Παράλληλα στο πρώτο μέρος οι φιλοξενούμενοι είχαν και δύο δοκάρια με τους Ξεκαρδάκη και Χριστοφοράκη.

Στην επανάληψη το Λίντο ανέβασε την απόδοση του και έκανε την ανατροπή, αφού αρχικά ο Κεβάνι μείωσε σε 2-1 για να αναλάβει στην συνέχεια ο Καρκανάκης, ο οποίος με δύο γκολ έκανε την ανατροπή γράφοντας το 3-2 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Οι δύο προπονητές κράτησαν τα θετικά που είδαν από τους παίκτες τους και σίγουρα θα βελτιώσουν από Δευτέρα στις προπονήσεις.

Λίντο: Ντάγκινης, Φρέσκος, Γιακουμάκης, Παχυγιαννάκης, Ντάγκινης Δημ, Δεσποτόπουλος, Τζιράκης, Τρυφίδης, Παπάζογλου, Μουζουράκης, Μαυρής.

Έπαιξαν και οι: Κορνάρος, Μονιάκης, Κεβάνι, Καρκανάκης, Αδαμάκης, Καρακωνταντάκης, Μακρυδάκης, Δασκαλάκης,

Ρούβας: Παπαδάκης , Τζωρτζάκης, Ντελία, Ντελής, Τσατσάκης Ι., Φραγκιαδουλάκης, Κόκκινος Ν., Νικολαϊδη, Λυδάκης, Χριστοφοράκης, Ξεκαρδάκης,

Έπαιξαν και οι: Κυριακίδης, Νικολαϊδης Γ., Παπαγιαννάκης, Γαλανός Β., Πρίφτης Θ., Γρηγορούδης, Μαστραχάς,

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P