Έδειξαν θετικά στοιχειά σε παιχνίδι με έξι γκολ Ανθεστίων και Αετός

Σε ένα δυνατό φιλικό παιχνίδι ο Ανθεστίων επικράτησε με 4-2 του Αετού Ανωγείων στο Θραψανό.

Ένα φιλικό με άρωμα Α1 ΕΠΣΗ έγινε στο Θραψανό με τον Ανθεστίων να παίρνει τη νίκη σε ένα παιχνίδι με έξι γκολ. Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν δυνατά και στο 10′ ο Άγγελος Κεφαλογιάννης με ωραίο διαγώνιο σουτ από αριστερά μέσα στην περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Στο 20′ οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με δυνατό σουτ του Στρατάκη με τον Παγωμένο να μην μπορεί να αποσοβήσει παρά την προσπάθεια του! Τρία λεπτά αργότερα ο Μπέης με ωραία ενέργεια πέρασε και τον Παγωμένο και πλάσαρε για το 2-1 του Ανθεστίωνα.

Στα πρώτα λεπτά του δευτέρου μέρους ο Μπερνίκου ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-1 για την ομάδα του Θραψανού. Ο Αετός κατάφερε να μειώσει στο 61′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Βιτώρου (το πέναλτι κέρδισε ο Μάνος Ξυλούρης), ενώ στο 66′ διαμορφώθηκε το τελικό 4-2 από τον Μπερνίκου.

Οι δύο προπονητές κρατάνε τα θετικά στοιχεία με δεδομένο πως ήταν το πρώτο φιλικό και για τις δύο ομάδες, το οποίο διήρκησε συνολικά 7ο λεπτά.

Οι συνθέσεις:

Ανθεστίων: Χατζηνικολάου, Μακρογιαννάκης, Νοικοκυράκης, Μαυρογιαννάκης, Ανεζίνης, Στρατάκης, Χριστοδουλάκης, Μπέης, Μπερνίκου, Φωτόπουλος, Χότζα.

Έπαιξαν και οι: Ανυφαντάκης, Κωνσταντόπουλος, Δουνδουλάκης, Καπαρουνάκης, Τριαματάκης, Καλομοίρης.

Αετός Ανωγείων: Παγωμένος, Παρασύρης Ζωνάκης, Κωνιός, Κρητικός, Στρατάκης, Μαρής, Δρίτσας, Κεφαλογιάννης Αγγ., Βιτώρος, Ξυλούρης

Έπαιξαν και οι: Πλευριτάκης, Κωνσταντινίδης, Κεφαλογιάννης Γιώργος, Ξυλούρης Μιχάλης, Ερντιν, Κολιαρουδακης, Τζαβολάκης, Αεράκης, Κατσαρός και Πασπαράκη

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P