Β. Βατσινάς: «Εχω πάντα υψηλούς στόχους και το ίδιο ισχύει και για φέτος»

Ο «μπόμπερ» του Μαραθώνα μίλησε στο GRANDSPORT για την χρονιά που μας έρχεται και τους στόχους που έχει βάλει ο ίδιος σαν Βασίλης, αλλά και σαν ομάδα.

Έπειτα από μια καταπληκτική σεζόν με την φανέλα του Μαραθώνα, ο Βασίλης θέλει να συνεχίσει με τους ίδιους ρυθμούς μιας και πέρυσι σκόραρε 50 φορές και κατάφερε μαζί με το σύνολο του Μάκη Λυκούδη την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Β2 ΕΠΣΗ.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τις απαντήσεις του Βασίλη στις ερωτήσεις που του έγιναν:

Μετα από την πορεία που είχες πέρυσι με τον Μαραθώνα και τα 50 γκολ που έφτασες, μπορούμε να περιμένουμε κάτι ανάλογο από εσένα φέτος;

«Πέρυσι ήταν μια χρονιά πάρα πολύ καλή για εμένα, έχω πάντα υψηλούς στόχους και το ίδιο ισχύει και για φέτος που το πρωτάθλημα της Α2 είναι πάρα πολύ δύσκολο και ανταγωνιστικό».

Ποιοι είναι οι στόχοι σου για την νέα χρονιά σαν Βασίλης προσωπικά;

«Στόχος προσωπικός για την νέα χρονιά είναι πρώτα από όλα να είμαι υγιείς έτσι ώστε να μπορώ να δίνω το 100% και έπειτα να βοηθάω την ομάδα μου να κερδίζει και να παίζει όμορφο ποδόσφαιρο».

Το τελευταίο διάστημα έχουν γίνει πολλές προσθήκες στο ρόστερ, με έναν από αυτούς να είναι και ο Χαράλαμπος Δρακογιαννάκης, ο οποίος είναι σύντεκνος σου, πως νιώθεις για την προσθήκη αυτή και όλων των άλλων παιδιών;

«Είναι πολύ σημαντικό να είσαι σε μια ομάδα και όλοι γύρω σου να είναι “δικοί σου” άνθρωποι και όχι άγνωστοι, έτσι είμαστε μια οικογένεια, κατά την δική μου άποψη το σύνολο μας είναι πολύ καλό για την κατηγορία».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P