Από την Επισκοπή στον Ρεθυμνιακό ο Μεργέμογλου

Ακόμα ένας ποδοσφαιριστής παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού από την Επισκοπή στον Ρεθυμνιακό.

Την απόκτηση του 20χρονου μέση με τη μορφή δανεισμού από την Επισκοπή ανακοίνωσε ο Ρεθυμνιακός που δυναμώνει ακόμη περισσότερο το ρόστερ ενόψει της συμμετοχής στη Γ’ Εθνική.

Η ανακοίνωση:

«Το Δ.Σ. του ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΥ Α.Ο. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή ΜΕΡΓΕΜΟΓΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ. Ο γεννημένος στις 3 Μάιου 2004 αμυντικός μέσος έχει ύψος 1.77μ και αποκτήθηκε με την μορφή δανεισμού από τον ΑΟ Επισκοπής. Έκανε τα πρώτα του βήματα το 2008 στα τμήματα υποδομής του ΑΓΟΔΑ Παναρκαδικός και πριν συμπληρώσει 14 χρόνια ζωής αγωνίστηκε με την πρώτη ομάδα στην Β’ ΕΠΣΡ.

Την σεζόν 2020-2021 φόρεσε την φανέλα της Δόξας Πλατανέ στην Α’ ΕΠΣΡ για να ακολουθήσει η μετακίνηση του στην Κ19 της Επισκοπής. Την περσινή σεζόν αναβαθμίστηκε στην αντρική ομάδα τον «γυπαετών» με τους οποίους αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Καλωσορίζουμε τον Κώστα στην οικογένεια του Ρεθυμνιακού και του ευχόμαστε καλή χρονιά με υγεία και πολλές ομαδικές και προσωπικές επιτυχίες όντας πεπεισμένοι ότι θα μας βοηθήσει σημαντικά στην επίτευξη των στόχων μας».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P