Μ. Λυκούδης: «Υπάρχει μεγάλη όρεξη για διάκριση στην νέα σεζόν»

Σε δηλώσεις προέβη ο τεχνικός του Μαραθώνα, Μάκης Λυκούδης, σχολιάζοντας την ενσωμάτωση των καινούργιων ποδοσφαιριστών που πρόσφατα ήρθαν στην ομάδα.

Ο προπονητής της ομάδας, αναφέρθηκε στην εικόνα της ομάδας τις τελευταίες μέρες, όπως επίσης και σε κάποιους ποδοσφαιριστές που περιμένουν έτσι ώστε να πλαισιωθεί επαρκώς το ρόστερ.

Στις δηλώσεις του ανέφερε: «Έχουν έρθει αρκετά και ποιοτικά παιδιά που σιγά σιγά ενσωματώνονται στην ομάδα, και θεωρώ είναι προσθήκες που θα δώσουν κ’ άλλη ποιότητα αλλά και βάθος στην ομάδα μας.»

Συνέχισε την τοποθέτηση του, λέγοντας: «Η εικόνα μας είναι αρκετά καλή στο ξεκίνημα και υπάρχει μεγάλη όρεξη για διάκριση στην νέα σεζόν. Περιμένουμε επίσης μέχρι τέλος του μήνα να ενσωματωθούν ο Νίκος Στρατηγάκης, ο Στέλιος Χαραλαμπάκης που είναι φαντάρος και ο Γωνιανάκης που είναι επίσης στον στρατό».

Στο κομμάτι της προετοιμασίας, η ομάδα των Καλεσσών προετοιμάζεται για το φιλικό με την Β’ ομάδα του ΠΟΑ, το Σάββατο 17/08 και ώρα 19:00 στο γήπεδο των Καλεσσών.

Την βδομάδα που μας πέρασε, ο τεχνικός του Μαραθώνα εστίασε πολύ στην φυσική κατάσταση των παιχτών του, όπως και σε κάποια τακτικά κομμάτια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P