Λ. Τιτομιχελάκης: «Προθάλαμος των παιδιών στην αντρική ομάδα η Β’ ομάδα του Γιούχτα»

Για τη νέα προσπάθεια του Γιούχτα με την ομάδα Β’ μίλησε στην επίσημη σελίδα της ομάδας ο Λεωνίδας Τιτομιχελάκης.

Ο έμπειρος προπονητής που θα αναλάβει την τεχνική καθοδήγηση της νέας ομάδας, ανέφερε πως ο Γιούχτας Β’ θα αποτελέσει τον προθάλαμο στην πρώτη ομάδα, με τη διοίκηση να αποτελεί αρωγό για μία καλή πορεία.

Συγκεκριμένα είπε:

«Ξεκινάμε φέτος μια σπουδαία προσπάθεια στα τμήματα υποδομής του Γιούχτα, δημιουργώντας ένα ενιαίο προπονητικό και οργανωτικό σχεδιασμό από τις μικρές μέχρι τις μεγαλύτερες ηλικίες. Στην προσπάθεια αυτή έχουμε αρωγούς μας μια δυνατή διοικητική ομάδα που μας παρέχει σημαντική βοήθεια στη νέα αυτή προσπάθεια.

Στα πλαίσια αυτά δημιουργήσαμε μια Β ομάδα, που θα αποτελέσει και το «προθάλαμο» των παιδιών στην ανδρική ομάδα του Γιούχτα. Το ρόστερ αποτελείται από νεαρά και ταλαντούχα παιδιά, που αξιολογήσαμε και ανιχνεύσαμε από όλο το νομό και από την αναπτυξιακή μας ομάδα.

Ξεκινάμε την προετοιμασία μας με πολύ όρεξη και δουλεία στην καθημερινότητα, έχοντας στόχο τη σωστή εκπαίδευση και εξέλιξη των ποδοσφαιριστών μας, ώστε να επανδρώσουν στο μέλλον, κάποια από αυτά την ομάδα μας, σε όποια κατηγορία και αν αγωνίζεται».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P