Με μεγάλη συμμετοχή και διάθεση συνεχίζει η Δόξα Ηρακλείου

Με καθημερινές προπονήσεις, συνεχίζεται η προετοιμασία της Δόξα Ηρακλείου, με τον Μπάμπη Ντάγκινη, να γνωστοποιεί και τα φιλικά παιχνίδια στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο.

Η Δόξα Ηρακλείου, μπήκε σε… νέα εποχή, με τον Μπάμπη Ντάγκινη στο «τιμόνι» της, με τον ικανό τεχνικό να προετοιμάζει την ομάδα για τη νέα αγωνιστική περίοδο, έχοντας όμως παράλληλα στις προπονήσεις και νεαρούς αθλητές της αναπτυξιακής ομάδας.

Το ρόστερ, δεν έχει ξεκαθαρίσει πλήρως, όμως δεν αναμένεται να υποστεί μεγάλες αλλαγές, καθώς θα είναι μικρός ο αριθμός παιδιών που θα προωθηθούν στο Λίντο κάτι που ουσιαστικά δεν επιτρέπει και μεγάλο αριθμό προβιβασμού στην Δόξα.

Σήμερα, είναι προγραμματισμένη νέα προπόνηση για την Δόξα, ενώ θα υπάρξει διήμερο ρεπό, 14 και 15 Αυγούστου, ενώ έχει προστεθεί στο πρόγραμμα και πρωινή προπόνηση το Σάββατο (17/8).

Αξίζει να σημειωθεί, πως ο νέος τεχνικός, είναι πλήρως ικανοποιημένος τόσο από τη συμμετοχή, όσο και από την διάθεση των νεαρών ποδοσφαιριστών, όπως υποστηρίζει σχεδόν μετά από κάθε προπόνηση.

Όσο αναφορά τα φιλικά, το πρόγραμμα που έχει ανακοινώσει η ομάδα, είναι το παρακάτω:

  • Σάββατο 24/8, Δόξα Ηρακλείου – Θέρισος (Γήπεδο Λίντο)
  • Σάββατο 31/8, Δόξα Ηρακλείου – Κεραυνός Ηρακλείου (Γήπεδο Λίντο)
  • Σάββατο 7/9, Δόξα Ηρακλείου – Γιούχτας Β΄ (Γήπεδο Λίντο)
  • Σάββατο 14/9, Δόξα Ηρακλείου – Νέοι Ηροδότου (Γήπεδο Λίντο)
  • Σάββατο 21/9, Δόξα Ηρακλείου – ΕΓΟΗ (Γήπεδο Λίντο)
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P