Τελευταίες… πινελιές για Ερμή και Κεραυνό

Αντίστροφα μετρούν οι ομάδες του Ερμή Ατσαλένιου και του Κεραυνού, για την δική τους έναρξη προετοιμασίας ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου.

Στο Ατσαλένιο, τις τελευταίες εβδομάδες, γίνονται συνεχώς επαφές ως προς τη λειτουργία των δύο σωματείων, τα οποία και τη φετινή αγωνιστική περίοδο, θα συμμετάσχουν στα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Ηρακλείου, αποτελώντας ουσιαστικά τη «συνέχεια» της ακαδημίας του ΠΟΑ.

Ήδη όπως έχει γίνει γνωστό, από την τεχνική ηγεσία του Ερμή Ατσαλένιου έχει αποχωρήσει ο Βασίλης Κασσαπάκης, αναλαμβάνοντας το «τιμόνι» του νεοσύστατου «ΠΟΑ Β’», ενώ στη θέση του έχει τοποθετηθεί ο Βασίλης Πρινάρης, που ως προπονητής της Αναπτυξιακής ομάδας του ΠΟΑ, γνωρίζει αρκετά καλά τους νεαρούς αθλητές που θα αγωνιστούν στον Ερμή, αλλά και τη φιλοσοφία του σωματείου.

Στον Κεραυνό, που έπειτα από τον υποβιβασμό του από την Α2 ΕΠΣΗ, έχει αποχωρήσει ο Άρης Μαυρογιαννάκης, με τους ανθρώπους του ΠΟΑ, να βρίσκονται σε συνεχείς επαφές προκειμένου να υπάρξει μία διάδοχη κατάσταση, έχοντας όμως ο νέος τεχνικός, ένα συγκεκριμένο «προφίλ».

Οι δύο ομάδες, αναμένεται τις επόμενες ημέρες, να ξεκινήσουν προπονήσεις, μάλιστα αυτό που τονίζουν στο Ατσαλένιο, είναι πως σε πρώτη φάση, Ερμής και Κεραυνός θα προπονούνται μαζί, έως τον τελικό διαχωρισμό των δύο ρόστερ.

Η «δομή» των ομάδων του ΠΟΑ, έχει ουσιαστικά αλλάξει φέτος με τη προσθήκη του ΠΟΑ Β’ που θα αποτελέσει τον προθάλαμο της πρώτης ομάδας, ενώ στον Ερμή θα βρίσκονται οι αθλητές -κυρίως- που προέρχονται από την Αναπτυξιακή ομάδα και στον Κεραυνό, παιδιά που τη περυσινή χρονιά αγωνίστηκαν στον Ερμή Ατσαλένιου. Βέβαια, τις τελικές επιλογές, θα έχουν οι εκάστοτε προπονητές.

Ήδη πάντως οι άνθρωποι του ΠΟΑ, έχουν προχωρήσει τον σχεδιασμό τους και οι τελικές αποφάσεις αναμένονται άμεσα…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P