Έτοιμο το γήπεδο του Μαραθώνα!

Ο Μαραθώνας με ανακοίνωση του γνωστοποίησε ότι το γήπεδο των Καλεσών είναι έτοιμο να φιλοξανήσει την ομάδα.

Έτσι λοιπόν από αύριο, Δευτέρα η ομάδα επιστρέφει στην φυσική της έδρα συνεχίζοντας εκεί την προετοιμασία της για το πρωτάθλημα της Α2 ΕΠΣΗ.

Μάλιστα στην ανακοίνωση οι νεοφώτιστοι αναφέρουν οτι θα γίνει αγιασμός, ενώ έκαναν κάλεσμα στον κόσμο να δώσει το παρών.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι το γήπεδό μας είναι πλέον έτοιμο να φιλοξενήσει την ομάδα μας από αύριο, σηματοδοτώντας την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Μετά από εντατικές εργασίες καθαρισμού και προετοιμασίας, το γήπεδο βρίσκεται σε άριστη κατάσταση και ανυπομονούμε να υποδεχτούμε την ομάδα μας και επίσημα μέσα στο γήπεδο μας την πρώτη προπόνηση ..

Επιπλέον, αύριο θα πραγματοποιηθεί ο αγιασμός του γηπέδου, ένα σημαντικό γεγονός που θα ευλογήσει την προσπάθεια της ομάδας μας για την προσεχή σεζόν.

Σας προσκαλούμε όλους να παρευρεθείτε και να συμμετάσχετε σε αυτήν την ξεχωριστή στιγμή.

Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στα μέλη της διοίκησης, καθώς και στους αφοσιωμένους φίλους της ομάδας μας, οι οποίοι συνέβαλαν σημαντικά στις εργασίες καθαρισμού και συντήρησης του γηπέδου. Η στήριξή σας είναι ανεκτίμητη και μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε με ακόμη μεγαλύτερο ζήλο.

Σας περιμένουμε όλους αύριο 19:00 στο γήπεδο για τον αγιασμό και την έναρξη της νέας χρονιάς».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P