Με ικανοποιητικούς ρυθμούς κυλάει η προετοιμασία του Αλμυρού

Στον Αλμυρό τα πράγματα δείχνουν να πηγαίνουν πολύ καλά, με τους παίχτες της ομάδας να δένονται μέρα με την μέρα ακόμα και περισσότερο.

Η ομάδα προετοιμάζεται σκληρά για την επερχόμενη αγωνιστική περίοδο της Α1 ΕΠΣΗ, με τον προπονητή της Δημήτρη Κόκκινο, να είναι απολύτως ευχαριστημένος με τους ρυθμούς που έχει μπει η ομάδα του. Στην ομάδα υπάρχει επίσης μεγάλη συνέπεια στις προπονήσεις με τους ποδοσφαιριστές της να τα δίνουν όλα.

Το ρόστερ του Αλμυρού είναι τελείως διαφορετικό από αυτό της περσινής σεζόν, με πολλούς καινούργιους ποδοσφαιριστές να έχουν ενσωματωθεί στο ρόστερ. Κάθε μέρα δημιουργούνται και νέες φιλίες, οι οποίες βοηθούν στο «δέσιμο» της ομάδας. Βέβαια, οι μεταγραφές και το ρόστερ δεν έχει κλείσει και αναμένουμε εξελίξεις σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η ομάδα του Γαζίου έχει κλείσει ως τώρα 8 φιλικά, με τα δυο από αυτά είναι γνωστά.

Το πρώτο είναι με την περσυνή πρωταθλήτρια Β1 ΕΠΣΗ, Χαραυγή στης 10 Αυγούστου, 6:30 το απόγευμα, στο γήπεδο του Αλμυρού. Με το δεύτερο φιλικό να πραγματοποιείται επίσης στο γήπεδο του Αλμυρού και ώρα 6:30, με την ομάδα του Μοχού, το επόμενο Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P