Πρώτα οι «δηλώσεις» και μετά οι «αποφάσεις» για την Α1 ΕΠΣΗ

Στην ΕΠΣ Ηρακλείου, έχουν ενημερωθεί τις τελευταίες ώρες για την απόφαση της Δαμάστας να μην συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ, μειώνοντας τις ομάδες της πρώτης κατηγορίας στις 15.

Οι άνθρωποι της Ένωσης, είναι ήδη ενημερωμένοι, μα δεν δείχνουν αυτή τη στιγμή πρόθεση, να πάρουν κάποια απόφαση όσο αναφορά την αναπλήρωση του κενού που αφήνει η ομάδα από το Μαλεβίζι.

Στην ΕΠΣΗ, υποστηρίζουν, πως θα «περιμένουν» να εκπνεύσει η προθεσμία δήλωσης συμμετοχής στην Α1 ΕΠΣΗ, που εκπνέει την ερχόμενη Παρασκευή 9 Αυγούστου και στη συνέχεια θα λάβουν τις τελικές τους αποφάσεις.

Ήδη η πρώτη επιλαχούσα ομάδα για να λάβει πρόσκληση συμμετοχής, είναι η ομάδα του Λίντο, με τις πιθανότητες τη δεδομένη χρονική στιγμή, να είναι μοιρασμένες εάν αποδεχτεί ή όχι μία πιθανή πρόσκληση.

Από την Α2 ΕΠΣΗ έχουν προβιβαστεί Ασήμι (1ος 2ου ομίλου) και Αετός Ανωγείων (2ος 2ου ομίλου), ενώ έχουν αρνηθεί να προβιβαστούν Ζαρός (1ος 1ου ομίλου), Θρίαμβος Αναλήψεως (2ος 1ου ομίλου) και Φαιστός (3ος 1ου ομίλου).

Η επόμενη ομάδα όπως προαναφέραμε, είναι η ομάδα του Λίντο, ενώ φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο, η ΕΠΣΗ να προχωρήσει σε πρόσκληση ομάδας σε χαμηλότερες βαθμολογικές θέσεις.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P