Το Άλογο Μαλεβιζίου σπάει τα… κοντέρ!

Η αγάπη του κόσμου για το Άλογο Μαλεβιζίου, είναι δεδομένη και αυτή επιβεβαιώθηκε για άλλη μία φορά καθώς στο καθιερωμένο ετήσιο «ραντεβού» του Αλόγου με τους φίλους της ομάδας, στην εκδήλωση που πραγματοποιείται κάθε χρόνο, επιτεύχθηκε «sold out» πριν καλά-καλά ανακοινωθεί η διεξαγωγή της εκδήλωσης!

Το Άλογο Μαλεβιζίου, κάθε χρόνο, τα τελευταία χρόνια, πραγματοποιεί χοροεσπερίδα στις 13 Αυγούστου στο Πολύδροσο Γαζίου, με τον Βασίλη Σταυρακάκη και τον Γρηγόρη Σαμόλη, με την εκδήλωση να είναι ήδη sold out όπως ανακοινώθηκε επίσημα!

Η ανακοίνωση της ομάδας, αναφέρει: «Η συνήθεια που έγινε λατρεία και η λατρεία που έγινε θεσμός.

(Sold Out) Για ακόμη μία χρονιά, μετράμε αντίστροφα για την επικείμενη χοροεσπερίδα του Άλογο Μαλεβιζίου, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 13 Αυγούστου με τους Σταυρακάκης Βασίλης / Stavrakakis Vassilis & Γρηγόρης Σαμόλης στην Πλατεία Πολυδρόσου (Εργατικές Κατοικίες Γαζίου).

Παράλληλα, θα θέλαμε να εκφράσουμε την αμέριστη ευγνωμοσύνη μας, για το μεγάλο ενδιαφέρον του κόσμου, το οποίο ήταν εντυπωσιακό για άλλη μία φορά και να σας ενημερώσουμε, ότι ΔΕΝ μπορούμε πλέον να δεχθούμε άλλες κρατήσεις.

Σε κάθε περίπτωση, θα περιμένουμε όλους εσάς, που έχετε αγκαλιάσει επανειλημμένα αυτήν την ομάδα, για να περάσουμε μια υπέροχη βραδιά! 🐎🐎🐎».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P