Αποχώρησε από τον Εργοτέλη ο Παναγιώτης Κορδονούρης – Το δικό του «ευχαριστώ»

Μετά από επτά χρόνια ο Παναγιώτης Κορδονούρης αποχωρεί από τον Εργοτέλη.

Μετά από συνάντηση που είχε με τους ανθρώπους της διοίκησης, αποφασίστηκε από κοινού να λυθεί η συνεργασία του Παναγιώτη Κορδονούρη με τους «κιτρινόμαυρους».

Ο νεαρός τεχνικός που τα τελευταία χρόνια είχε βοηθήσει τα μέγιστα στα τμήματα υποδομής του Εργοτέλη, αλλά και στην τεχνική ηγεσία Μαρτινέγκο και Καναριών, ευχαρίστησε με προσωπική του δήλωση στο GRANDSPORT, όλους όσους συνεργάστηκε, με ξεχωριστή αναφορά στον Γ. Μπροκαλάκη, με τον Π. Κορδονούρη να εύχεται παράλληλα τα καλύτερα στη νέα διοίκηση του συλλόγου.

Συγκεκριμένα είπε:

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους συνεργάστηκα αυτά τα επτά χρόνια στον Εργοτέλη. Τους συνεργάτες μου, τις διοικήσεις τη γραμματειακή υποστήριξη. Θέλω να κάνω μία ιδιαίτερα αναφορά στον κύριο, Γιάννη Μπροκαλάκη, για όλη τη στενή συνεργασία που είχαμε, καθώς ήταν ένας άνθρωπος που ήταν πάντα δίπλα μου και έκανε τα πάντα για να ξεπεραστεί κάθε θέμα που προέκυπτε. Τον ευχαριστώ ειλικρινά για όλη τη στήριξη σε αυτή την κοινή μας πορεία.

Ευχαριστώ επίσης τους γονείς που μου εμπιστεύτηκαν τα παιδιά τους όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και όλα τα παιδιά που συνεργαστήκαμε. Εύχομαι μόνο επιτυχίες και πρόοδο σε όλα τα επίπεδα στη ζωή σας!

Κλείνοντας, θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στη νέα διοίκηση που Εργοτέλη και μακάρι να βγάλει εις πέρας την αποστολή που έχει αναλάβει, με υπομονή και ευχή όλων να βρει η ομάδα το δρόμο της».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P