Οργανώνονται ενόψει των ηλεκτρονικών φύλλων αγώνων στην ΕΠΣΗ

Ηλεκτρονικά θα τηρούνται τα φύλλα αγώνος, από τη φετινή χρονιά, στα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Ηρακλείου, «πατώντας» πάνω στο ηλεκτρονικό σύστημα που χρησιμοποιεί η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, αλλά και άλλες Ενώσεις στη χώρα.

Ήδη οι άνθρωποι της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣΗ, βρίσκονται σε επαφές με τους ανθρώπους της Ένωσης, για να ενημερωθούν για τις διαδικασίες που απαιτούνται να πραγματοποιηθούν σε πρώτη φάση, ενώ σε δεύτερη θα ακολουθήσει και η ενημέρωση των διαιτητών.

Βάσει των όσων έχουν γίνει γνωστά, οι ομάδες, θα είναι υπεύθυνες για να συμπληρώσουν ηλεκτρονικά τις 20άδες τους, πριν από κάθε επίσημο παιχνίδι, ενώ παράλληλα, πριν την έναρξη του παιχνιδιού, οι διαιτητές θα είναι υπεύθυνοι για τον έλεγχο των στοιχείων αυτών.

ADVERTISING

Στη συνέχεια, ο διαιτητής του αγώνα, θα ενημερώνει το σύστημα με τις αλλαγές τις οποίες θα έχουν γίνει, τα γκολ που θα έχουν σημειωθεί αλλά και όλες τις απαραίτητες λεπτομέρειες που αφορούν ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι.

Στο σύστημα, θα έχει απευθείας πρόσβαση και η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Ηρακλείου, προκειμένου να αντλεί άμεσα τα δεδομένα, προκειμένου οι ποινές σε ποδοσφαιριστές και ομάδες να επιβάλλονται ταχύτητα.

Υπενθυμίζουμε, όπως έγινε γνωστό στη Γενική Συνέλευση της ΕΠΣ Ηρακλείου, ο παλαίμαχος διαιτητής Βαγγέλης Χαραλαμπάκης, θα αναλάβει υποστηρικτικό έργο στην Επιτροπή Διαιτησίας, συμβάλλοντας απο τη μεριά του στην υλοποίηση του ηλεκτρονικού φύλλου αγώνος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P