Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έκοψε την ενίσχυση στον Ερασιτέχνη, έκτακτο ΔΣ

Άνω κάτω ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός μετά την κίνηση της ΠΑΕ να κόψει την κάρτα φιλάθλου για τα εισιτήρια και αυτή του μέλους για τα διαρκείας.

Τα τελευταία χρόνια η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, εκτός από την βοήθεια που παρείχε προσωπικά ο Γιάννης Αλαφούζος (όπως π.χ με μεταγραφές), είχε αποφασίσει να στηρίξει οικονομικά τον Ερασιτέχνη και μέσω των εισιτηρίων της. Προκειμένου λοιπόν να μπορούσε κάποιος να αγοράσει απλό εισιτήριο, θα έπρεπε να είχε βγάλει έναντι 10 ευρώ την κάρτα φίλου της «Μάνας του Λόχου», ενώ για τα διαρκείας θα έπρεπε να έχει την αντίστοιχη του μέλους που κάνει 50 ευρώ.

Αυτό, τις πρώτες μέρες διάθεσης των διαρκείας της νέας σεζόν, ισχυε και φέτος, με τον Ερασιτέχνη να βγάζει μάλιστα και ευχαριστήρια ανακοίνωση προς τον Γιάννη Αλαφούζο, όμως 24 ώρες αργότερα ήρθαν τα πάνω… κάτω.

Από το σύστημα αγοράς εισιτηρίων του ποδοσφαιρικού «τριφυλλιού» αφαιρέθηκε το υποχρεωτικό πεδίο για τις κάρτες φίλου και μέλους, προκαλώντας ερωτηματικά για τον λόγο της κίνησης αυτής.

Όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς, το πλήγμα ήταν ισχυρότατo στον προγραμματισμό του Ερασιτέχνη, ο οποίος πλέον αναθεωρείται, καθώς χάνεται μία σημαντικότατη πηγή εσόδων που πάνω της στηρίζοταν το μπάτζετ της χρονιάς.

Ο κίνδυνος για όλα τα τμήματα της «Μάνας του Λόχου» είναι τόσο μεγάλος που για την Τετάρτη έχει συγκληθεί έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο, προκειμένου να δρομολογηθούν εξελίξεις.

Στο ΔΣ όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά. Από το να βρεθεί λύση με την ΠΑΕ, μέχρι και να υπάρξει αναστολή τμημάτων ή αισθητή μείωση των μπάτζετ. Αυτά όμως θα γίνουν γνωστά σε λίγες μέρες, το σίγουρο πάντως είναι πως αυτή την στιγμή το πρόβλημα δείχνει να είναι σημαντικό…

Πηγή Gazzeta.gr
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P