Λ. Ελευθερίου: «Πολύ ενθουσιασμένος που θα αποτελώ κομμάτι της ομάδας του χωριού μας»

Οι δηλώσεις του Λευτέρη Ελευθερίου για την παραμονή του στον ΟΦΑ!

Τα χρώματα της ομάδας του χωριού του θα φοράει και τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Λευτέρης Ελευθερίου, ο οποίος ανανέωσε τη συνεργασία του με τον ΟΦΑ.

Ο πρώτος σκόρερ της περσινής σεζόν για την ομάδα του Αρκαλοχωρίου δηλώνει ενθουσιασμένος για την παραμονή του στην ομάδα, τονίζοντας πως με τις βάσεις που μπήκαν πέρυσι θα πορευτούν οι «πράσινοι» και στη νέα σεζόν, πάντα μέσα από το όμορφο κλίμα.

Παράλληλα ο ικανός επιθετικός δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για τη νέα σεζόν, υποστηρίζοντας πως στόχος είναι μία πορεία με καλό ποδόσφαιρο, που θα φέρει χαρά στους ανθρώπους του χωριού.

Αναλυτικά είπε:

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που για ακόμα μια χρονιά θα αποτελώ κομμάτι της ομάδας του χωριού μας. Μια ομάδα που απαρτίζεται κυρίως από ανθρώπους του τόπου μας, οι οποίοι μοιράζονται την ίδια αγάπη για το ποδόσφαιρο και την ομάδα μας. Με τις βάσεις που θέσαμε πέρσι και την επιτυχημένη μας παρουσία στο πρωτάθλημα, αποδείξαμε πόσο όμορφο και ανταγωνιστικό ποδόσφαιρο μπορούμε να παίξουμε.

Η απόφαση για την ανανέωση της συνεργασίας μας ήταν εύκολη χάρη σε όλα αυτά που έχω προαναφέρει. Στόχος μας είναι να διατηρήσουμε το όμορφο κλίμα και να συνεχίσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί στο γήπεδο.

Ανυπομονώ να ξεκινήσει η νέα σεζόν και εύχομαι μια πορεία που θα αναδεικνύει όμορφο ποδόσφαιρο και θα φέρει χαρά σε όλους τους ανθρώπους που νοιάζονται και παρακολουθούν την ομάδα μας».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P