Εργοτέλης: Συνεδρίασε το νέο ΔΣ – Το πλάνο για την επόμενη ημέρα

Συνεδρίασε για πρώτη φορά σήμερα η διοίκηση του Εργοτέλη, οπού μοιράστηκαν οι ρόλοι και οι θέσεις του νέου ΔΣ.

Οι άνθρωποι που εξελέγησαν στις πρόσφατες εκλογές της Τρίτης συνεδρίασαν σήμερα για πρώτη φορά, με το νέο ΔΣ να συγκροτείται σε σώμα, υπό τον νέο πρόεδρο Γιώργο Πολυχρονάκη. Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθούν όλες οι σχετικές λεπτομέρειες.

Από εκεί και πέρα συζητήθηκαν όλα τα θέματα αναφορικά με το σχεδιασμό της επόμενης ημέρας, καθώς στόχος της νέας διοίκησης είναι από την επόμενη κιόλας σεζόν, να δημιουργηθεί ένα δυνατό σύνολο, που θα μπορέσει σε βάθος χρόνου να δυναμώσει τον Εργοτέλη, ώστε οι «κιτρινόμαυροι» να επιστρέψουν στις εθνικές κατηγορίες.

Μάλιστα αυτό που τονίζουν οι νέοι διοικούντες είναι πως αυτό το πλάνο θα στηριχτεί σε ένα συγκεκριμένο τρίπτυχο, που αποτελεί τη βελτίωση των εγκαταστάσεων του Μαρτινέγκο, τη συνεχόμενη επέκταση των ακαδημιών του συλλόγου και φυσικά την ενίσχυση της πρώτης ομάδας του Εργοτέλη.

Άμεσα αναμένονται εξελίξεις σε όλα τα μέτωπα, αφού ο χρόνος πιέζει και το ξεκίνημα της νέας αγωνιστικής περιόδου πλησιάζει, σε μία σεζόν που οι «κιτρινόμαυροι» θα επιδιώξουν να έχουν μία ανταγωνιστική παρουσία στο νέο πρωτάθλημα, πάνω στην οποία θα χτίσουν την πορεία των επόμενων ετών, με ξεκάθαρα πρωταγωνιστικούς στόχους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P