Γ. Σαριδάκης: «Πρόκληση για εμένα η Γ’ Εθνική-Να εδραιωθεί ο ΑΟΤ στις εθνικές κατηγορίες»

Για την μεταγραφή του στον ΑΟΤ και την ευκαιρία να παίξει για πρώτη φορά στην καριέρα του στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής μίλησε στο 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐃𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓 ο Γιώργος Σαριδάκης. 

Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός αρχικά ευχαρίστησε τον ΑΟΤ και τον προπονητή της ομάδας Νίκο Σουτζή για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο του και του έδωσαν την ευκαιρία να παίξει στην Γ’ Εθνική.

Παράλληλα ο Σαριδάκης τόνισε ότι είναι πρόκληση για τον ίδιο που έκανε το επόμενο βήμα στην καριέρα του και θα παλεύει καθημερινά στις προπονήσεις προκειμένου να βοηθήσει την ομάδα σε μια ιστορική σεζόν.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα ανήκω στην οικογένεια του ΑΟΤ. Είναι ένα υγιής σωματείο που έχει ανθρώπους που αγαπάνε την ομάδα και θέλουν να την βλέπουν πάντα ψηλά.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση και τον προπονητή Νίκο Σουτζή για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν και με έβαλαν στο ρόστερ της ομάδας.

Για εμένα είναι μια νέα πρόκληση η Γ’ Εθνική και είναι μια ευκαιρία. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να τους δικαιώσω και να βοηθήσω τον ΑΟΤ να εδραιωθεί στις εθνικές κατηγορίες. Εύχομαι μια σεζόν με υγεία και επιτυχίες».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P