Η αύρα της νέας διοίκησης στην «πρώτη» της ΑΕΚ!

Η ΑΕΚ μπήκε στο γήπεδο ενόψει της νέας χρονιάς το απόγευμα της Παρασκευής με την διοίκηση να δίνει βροντερό παρών.

Τα… βάσανα για τους παίκτες του Άγγελου Κασσωτάκη ξεκίνησαν το απόγευμα της Παρασκευής, με τους κιτρινόμαυρους να πραγματοποιούν την πρώτη τους συγκέντρωση στο γήπεδο «Περιφέρειας-Πανεπιστημίου».

Εκεί το παρών έδωσε σύσσωμη η νέα διοίκηση, η οποία μίλησε στους ποδοσφαιριστές και τους εξήγησε πως έχουν τα πράγματα για την ΑΕΚ τη νέα χρονιά.

ADVERTISING

Οι σπουδαίες μεταγραφές και η παραμονή του βασικού κορμού έχουν ανεβάσει τον πήχη και αυτό θέλησαν να περάσουν στους παίκτες του Άγγελου Κασσωτάκη οι ιθύνοντες του σωματείου.

Η… αύρα που έβγαλε η νέα διοίκηση στους παίκτες ήταν αυτή που χρειαζόταν, ώστε να καταλάβουν όλοι τώρα που είναι ακόμα νωρίς τι ήρθαν να κάνουν στην ΑΕΚ.

Μάλιστα το μεγάλο στοίχημα της διοίκησης δεν είναι ούτε το πρωτάθλημα αυτή την στιγμή ούτε τίποτα. Το… στοίχημα είναι το γήπεδο και η ανάγκη να επιστρέψει η ομάδα στο σπίτι της που θα την κάνει ακόμα πιο δυνατή. Βέβαια αν οι συγκυρίες οδηγήσουν την ομάδα προς τον τίτλο κανείς δεν θα πει όχι…

ADVERTISING

Φέτος στην ΑΕΚ έχει γίνει σκληρή δουλειά και άπαντες πιστεύουν ότι μπορούν όλοι μαζί ενωμένοι να πετύχουν όλα όσα σχεδίαζαν το τελευταίο διάστημα…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P