Με υψηλούς στόχους και φιλοδοξίες ξεκίνησε τη νέα χρονιά η ΑΕΚ

Την πρώτη της προπόνηση για την αγωνιστική περίοδο 2024/25 πραγματοποίησε σήμερα, Παρασκευή (26/07) στο γήπεδο «Περιφέρειας/Πανεπιστημίου» η ΑΕ Κατσαμπά.

Η πρώτη ομάδα της ΕΠΣ Ηρακλείου που επέστρεψε στη δράση μετά τις καλοκαιρινές διακοπές έγινε η ΑΕΚ, που ξεκίνησε τα… βάσανα, με την πρώτη προπόνηση της νέας χρονιάς σήμερα στο γήπεδο «Πανεπιστημίου».

Η προπόνηση έγινε υπό τις οδηγίες του νέου τεχνικού των «κιτρινόμαυρων», Άγγελου Κασσωτάκη και παρουσία αρκετών νέων προσώπων, αφού το ρόστερ διαφοροποιήθηκε σημαντικά σε σχέση με πέρυσι, καθώς ενισχύθηκε με δυνατές μεταγραφικές κινήσεις.

ADVERTISING

Το παρών στην «πρώτη» έδωσαν όλα τα μεταγραφικά αποκτήματα της ΑΕΚ, η οποία πλέον στηρίζεται σε ένα νέο ισχυρό διοικητικό σχήμα, που ήδη έχει κάνει αισθητή την παρουσία του, με τις κινήσεις να δείχνουν πως στόχος του συλλόγου είναι να βρίσκεται μεταξύ των κορυφαίων ομάδων στο νέο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ!

Μάλιστα πριν το ξεκίνημα της προπόνησης, μίλησε στους ποδοσφαιριστές ο νέος πρόεδρος, Βαγγέλης Καραγιαννάκης, ευχόμενος για μία καλή χρονιά, εκφράζοντας την υπερηφάνεια του για το δυνατό ρόστερ της ΑΕΚ. Παράλληλα αναφέρθηκε στο μεγάλο στόχο της νέας διοίκησης που δεν είναι άλλος από την επιστροφή στο «σπίτι» της ΑΕΚ!

Ο Β. Καραγιαννάκης χαιρέτησε έναν έναν τους ποδοσφαιριστές των «κιτρινόμαυρων», τονίζοντας σε όλους πως θα είναι δίπλα τους σε ότι χρειαστούν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P