Η ΑΕΚ ανακοίνωσε συνεργασία με τον Ηρόδοτο

Η ΑΕΚ το πρωί της Παρασκευής ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με τον Ηρόδοτο. 

Συγκεκριμένα ο Ηρόδοτος θα είναι ο επίσημος συνεργάτης της Ένωσης στο Νομό Ηρακλείου για το δίκτυο ακαδημιών με την διοίκηση των κυανόλευκων να πετυχαίνει μια σπουδαία συμφωνία που αλλάζει την ποιότητα των ακαδημιών.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Το Δίκτυο Ακαδημιών της ΑΕΚ καλωσορίζει τον σύλλογο ΠΑΣΑ Ηρόδοτος ως επίσημο συνεργάτη στον Νομό Ηρακλείου. Ευελπιστούμε και θεωρούμε ότι θα υπάρξει μια αγαστή συνεργασία και ότι μέσα από την επικοινωνία και την παροχή τεχνογνωσίας στους προπονητές και τα παιδιά της Ακαδημίας, θα πετύχουμε και οι δύο πλευρές τους στόχους μας.

ADVERTISING

Ο ΠΑΣΑ Ηρόδοτος, όπως και η ΑΕΚ, ιδρύθηκε με σημαία την προσφυγιά και τις αλησμόνητες πατρίδες. Αμφότεροι οι σύλλογοι πρεσβεύουν τις αξίες των προσφύγων κι έχουν πολλά κοινά χαρακτηριστικά. Ο ΠΑΣΑ Ηρόδοτος ιδρύθηκε από πρόσφυγες και έχει έδρα τη Νέα Αλικαρνασσό. Οι εγκαταστάσεις του συλλόγου δημιουργήθηκαν με προσωπική εργασία των κατοίκων της περιοχής, με αγάπη και όραμα.. Από τον ΠΑΣΑ Ηρόδοτο έχουν αναδειχθεί αρκετοί ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έχουν αγωνιστεί και καταξιωθεί σε κορυφααίες ομάδες.

Ο ΠΑΣΑ Ηρόδοτος διαθέτει δύο γήπεδα μεγάλων διαστάσεων, το κεντρικό γήπεδο με φυσικό χλοοτάπητα και το γήπεδο “Γιάννης Σκουρέλλος” με πλαστικό τάπητα τελευταίας γενιάς και φωτισμό. Επίσης διαθέτει δύο γήπεδα Ακαδημιών με πλαστικό τάπητα τελευταίας γενιάς. Διαθέτει επίσης αποδυτήρια πρώτης ομάδας, γραφείο προπονητή, αίθουσα φυσικοθεραπείας, γυμναστήριο, αποδυτήρια της Ακαδημίας, αποδυτήρια των Νέων Ηροδότου, αποδυτήρια των Ελπίδων, δύο μεγάλες αίθουσες συνεδριάσεων, γραφεία γραμματείας, προέδρου και λογιστηρίου. Έχει επίσης δύο καφετέριες με χώρους αναψυχής για τους παρευρισκόμενους, παιδική χαρά. Στο κεντρικό γήπεδο υπάρχει στίβος Ολυμπιακών διαστάσεων.

Ο ΠΑΣΑ Ηρόδοτος έχει τέσσερις ομάδες ποδοσφαίρου με συνολικά 140 παιδιά: τις Ελπίδες που αναμένεται να επαναλειτουργήσουν τη νέα περίοδο, την ομάδα youth league με παιδιά μέχρι 16 ετών που παίρνει μέρος στο αντίστοιχο πρωτάθλημα, τους Νέους Ηροδότου που μετέχουν στη Β’ ΕΠΣΗ, ενώ φέτος ιδρύει και γυναικεία ομάδα που θα κατέβει κανονικά στη Γ’ Εθνική την καινούργια σεζόν».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P