Αποθέωσε «Πλούταρχο» ο Ν. Τζώρτζογλου: «Είναι το νο1 της ΕΠΣΗ, ότι πολυτιμότερο υπάρχει στο ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο»

Σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, στον ΣΚΑΪ Κρήτης 92.1 και τον Γιώργο Κορτσιδάκη, ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ, Νίκος Τζώρτζογλου, «έσταξε μέλι» για τον αναπληρωτή πρόεδρο της Ένωσης Ηρακλείου, Γιώργο – Πλούταρχο Κουτεντάκη.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον «Πλούταρχο», τον οποίο χαρακτήρισε ότι καλύτερο υπάρχει παραγοντικά στο Ηράκλειο και πραγματικό νο1 της ΕΠΣΗ, πάνω ακόμα και από τον ίδιο.

Μάλιστα ο Νίκος Τζώρτζγολου υποστήριξε πως ο Γ. Κουτεντάκης απολαμβάνει το σεβασμό σε όλη την Ελλάδα για το μεράκι, το ήθος και τη σκληρή του δουλειά, ενώ τόνισε πως κάλλιστα τον βλέπει στο μέλλον ως το νέο πρόεδρο στην ΕΠΣ Ηρακλείου.

Μεταξύ άλλων είπε:

«Ο Γιώργος Πλούταρχος είναι ότι πολυτιμότερο υπάρχει στο ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο σε επίπεδο παραγόντων. Είναι ένα παιδί με ήθος, με όρεξη για δουλειά, με αγάπη για τον παράγοντα και για να βοηθήσει τα σωματεία, να τρέξει να λύσει κάθε πρόβλημα.

Σε όλη την Ελλάδα θα ακούσεις τα καλύτερα για εκείνος. Από τη Ξάνθη, τα Δωδεκάνησα, την Αθήνα, είναι αγαπητός παντού, γιατί δεν αρνείται να βοηθήσει τον ερασιτέχνη παράγοντα.

 Δεν το λέω για να ακουστώ μετριόφρων, αλλά ο Πλούταρχος είναι το νούμερο ένα της ΕΠΣΗ. Μπορεί να μην είναι πρόεδρος, αλλά τον αγώνα, τις εργατοώρες, τις επαφές, το τρέξιμο που κάνει ο Πλούταρχος, είναι το νούμερο 1 σε προσφορά στην ΕΠΣΗ.

Εννοείται πως θα τον έβλεπα σαν πρόεδρο, το δικαιούται, το αξίζει και ουσιαστικά είναι ήδη το νούμερο 1 της ΕΠΣΗ, χωρίς ίχνος υπερβολής και χωρίς να βγάλω μετριοπάθεια».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P