Η φωτογραφία του Θ. Γαβαλά στη Νέα Σμύρνη με Ενγκουέμ και Πιερτζιάκομι

Ο Πανιώνιος ξεκίνησε την προετοιμασία του για τη νέα χρονιά που θα τον βρει στην Super League 2 μετά από αρκετά χρόνια.

Με νέο ιδιοκτήτη τον Κώτσα Ρούπτσο, νέο προπονητή τον Αντώνη Νικοπολίδη και… φίλους από τα παλιά που επέστρεψαν στην ομάδα, ξεκίνησε την Τετάρτη 24/7 η προετοιμασία του Πανιωνίου για τη νέα χρονιά.

Ο Ιστορικός επέστρεψε στις επαγγελματικές κατηγορίες και θα αγωνιστεί με φιλοδοξίες στη Super League 2 με προπονητή τον Αντώνη Νικοπολίδη.

ADVERTISING

Στο ρόστερ έχουν ενταχθεί ποδοσφαιριστές από το… παρελθόν όπως οι Αυλωνίτης και Κολοβός,  στην προσπάθεια τους να ενισχύσουν την ομάδα να επιστρέψει στην μεγάλη κατηγορία.

Μέσα στις προσθήκες που έχουν γίνει μέχρι σήμερα βρίσκονται και δύο γνώριμοι μας. Ο λόγος για τον Ενγκουέμ και τον Λεόν Πιερτζιάκομι. Οι δύο πρώην παίκτες του Αλμυρού, θα συνεχίσουν την καριέρα τους στον Πανιώνιο, εξαργυρώνοντας τις εξαιρετικές του εμφανίσεις με την ομάδα του Γαζίου με τον καλύτερο τρόπο.

Στην πρώτη προπόνηση του Ιστορικού έδωσε το παρών και ο Θωμάς Γαβαλάς. Ο έμπειρος παράγοντας έβγαλε φωτογραφία με τους δύο παίκτες μη μπορώντας να κρύψει την υπερηφάνεια του για την εξέλιξη των παικτών.

ADVERTISING

Άλλωστε ο πρώην πρόεδρος του Αλμυρού μαζί με τους δύο αθλητές και την υπόλοιπη ομάδα έζησε σπουδαίες στιγμές κατακτώντας ένα κύπελλο πέρυσι και τερματίζοντας το σωματείο στην 3η θέση της Γ’ Εθνικής.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P