Μπ. Φουντουλάκης: «Ξέρω που έχω έρθει-Οι άνθρωποι της Τυλίσου θέλουν να φτιάξουν κάτι καλό»

Τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της Τυλίσου πραγματοποίησε στο 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐃𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓 ο Μπάμπης Φουντουλάκης. 

Ο ικανός τερματοφύλακας είπε το ναι το απόγευμα της Τετάρτης στην Τύλισο, επιστρέφοντας στο σωματείο μετά από αρκετό καιρό. Ο Μπάμπης Φουντουλάκης αναφέρθηκε στους λόγους που επέλεξε να αγωνιστεί με τα πράσινα τη νέα χρονιά, ενώ αναφέρθηκε και στους στόχους.

Κλείνοντας τις δηλώσεις του, έκανε το δικό του σχόλιο για τις Ασίτες, αφού ευχήθηκε να βρει ξανά τον δρόμο της η ομάδα.

ADVERTISING

Για την απόφαση του να πάει στην Τύλισο: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που τη νέα χρονιά θα αγωνίζομαι με την ομάδα της Τυλίσου. Ξέρω καλά που έχω έρθει αφού και στο παρελθόν έχω φορέσει την φανέλα της ομάδας. Οι άνθρωποι του σωματείου και ο προπονητής έδειξαν ότι με ήθελαν στην ομάδα και η προσέγγιση τους ήταν τρομερή και δεν δυσκολεύτηκα να πω το ναι. Σημαντικό ρόλο έπαιξε και ο Δημήτρης Χωματάς με τον οποίο είχα άριστη συνεργασία την περυσινή σεζόν στις Ασίτες».

Για τους στόχους της ομάδας και τους δικούς του: «Η ομάδα υποβιβάστηκε την περυσινή σεζόν από την μεγάλη κατηγορία και άπαντες στο σωματείο θέλουν να δημιουργήσουν κάτι καλό για την χρονιά που έρχεται. Εγώ από την μεριά μου θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου να βοηθήσω την ομάδα και να βγάλω ασπροπρόσωπους αυτούς που με εμπιστεύτηκαν. Εύχομαι καλή χρονιά σε όλους με υγεία πάνω από όλα».

Το σχόλιο του για τις Ασίτες: «Κλείνοντας θα ήθελα να αναφερθώ και στις Ασίτες και να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους του σωματείου για την συνεργασία. Ήταν μια όμορφη εμπειρία για εμένα σε ένα ιστορικό σωματείο. Εύχομαι η ομάδα να βρει γρήγορα τον δρόμο της γιατί αξίζει να βρίσκεται ψηλά».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P