Τρ. Δέλλας: «Όλα τα παιδιά δείχνουν μεγάλο ζήλο» (vid)

Τι δήλωσε στην κάμερα του GRANDSPORT ο Τραϊανός Δέλλας μετά το τέλος του φιλικού με την Μπρέντα και τη νίκη του ΟΦΗ με 2-1.

Ο ΟΦΗ αποχαιρέτησε τα φιλικά προετοιμασίας στην Ολλανδία με νίκη επικρατώντας της Μπρέντα με 2-1 και στις δηλώσεις του ο Δέλλας, τόνισε ότι είναι ακόμα νωρίς και θα πρέπει οι παίκτες του να συνεχίσουν την σκληρή δουλειά.

Παράλληλα δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για το γεγονός ότι όλοι οι παίκτες είναι υγιής, λέγοντας στην συνέχεια ότι άπαντες έχουν αποκτήσει μια πολύ καλή βάση για την χρονιά που έρχεται.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Θα επιμείνω ότι τα παιδιά δείχνουν μεγάλο ζήλο και με μεγάλη προσπάθεια. Δεν μπήκαμε καλά στο σημερινό παιχνίδι αλλά μετά τα πρώτα 15 λεπτά ισορροπήσαμε και γινόμασταν όλο και καλύτεροι. Το θετικό είναι ότι με τις αλλαγές που κάναμε, συνεχίζαμε στο ίδιο μοτίβο και δημιουργούσαμε φάσεις. Δεν μας απασχολεί το αποτέλεσμα.

Είναι νωρίς ακόμα και πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά μας. Δεν αλλάζει κάτι για εμάς. Τα φιλικά γίνονται για να βγάζουμε συμπεράσματα, αυτή είναι η δουλειά του προπονητή.

Με αφήνει πάρα πολύ ικανοποιημένο ότι όλα τα παιδιά είναι υγιή, έβγαλαν ένα πολύ μεγάλο κομμάτι της προετοιμασίας δίχως πρόβλημα, αν εξαιρέσουμε κάποια μικροπροβλήματα που κράτησαν κάποια παιδιά εκτός για μία προπόνηση.

Οι παίκτες έχουν αποκτήσει μία πάρα πολύ καλή βάση. Αυτό θα τους βοηθήσει να έχουν μία καλή χρονιά σε επίπεδο φυσικής κατάστασης».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P