Γίνονται ζυμώσεις για την επόμενη ημέρα των Ασιτών

Οι Ασίτες την προηγούμενη εβδομάδα με ανακοίνωση τους γνωστοποίησαν ότι η ομάδα θα δώσει κανονικά το παρών στο επόμενο πρωτάθλημα της ΕΠΣΗ.

Τα «Λιοντάρια» βρήκαν τελικά την χρυσή τομή προκειμένου η ομάδα να δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα της νέας χρονιάς και ήδη άνθρωποι της περιοχής τρέχουν τα ζητήματα προκειμένου να μπορέσει να δημιουργηθεί ένα νέο συμβούλιο που θα οδηγήσει την ομάδα.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ παλαίμαχος ποδοσφαιριστής το όνομα του οποίου δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό έχει αναλάβει να συγκροτήσει ένα νέο Δ.Σ. που θα απαρτίζεται από πρώην παίκτες που έχουν γράψει το όνομα τους στην ιστορία του σωματείου, αλλά και επιχειρηματίες της περιοχής, ώστε να δημιουργηθεί ένα καλό και δυνατό διοικητικό συμβούλιο.

ADVERTISING

Μπορεί να βρισκόμαστε ακόμα στην αρχή των εξελίξεων, όμως οι επαφές γίνονται καθημερινά και τις επόμενες εβδομάδες αναμένεται να έχουμε περισσότερες εξελίξεις, αφού και ο χρόνος πιέζει για να μπορέσει η ομάδα να φτιάξει Δ.Σ. και να δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα που θα αποφασίσει η νέα διοίκηση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P