Επίσημα στον Ατρόμητο ο Μακάνα Μπάκου

Ο Ατρόμητος ανακοίνωσε την απόκτηση του πρώην ποδοσφαιριστή του ΟΦΗ Μακάνα Μπάκου.

Παίκτης του Ατρόμητου με κάθε επισημότητα είναι ο Μακάνα Μπάκου ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα του Περιστερίου.

Ο 26χρονος εξτρέμ επιστρέφει στην Ελλάδα καθώς στο δεύτερο μισό της περυσινής σεζόν αγωνίστηκε στον ΟΦΗ ως δανεικός από την Λέγκια Βαρσοβίας.

ADVERTISING

Με την απόκτηση του Μπάκου ο Ατρόμητος ολοκλήρωσε την δωδέκατη μεταγραφή του εν όψει της νέας σεζόν στην Stoiximan Super League.

Θυμίζουμε ότι η ομάδα του Περιστερίου προ ολίγων ημερών έδωσε τα χέρια με τον Μπάκου και κατάφερε να βρει την φόρμουλα με την ομάδα του Λέγκια, ώστε να κάνει τον παίκτη δικό της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ατρόμητου:

ADVERTISING

“Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την απόκτηση του Μακάνα Μπάκου με ελεύθερη μεταγραφή από τη Λέγκια Βαρσοβίας, με τον παίκτη να υπογράφει συμβόλαιο συνεργασίας για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο Μακάνα Μπάκου (8/4/1998) είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες της Γερμανίας και αγωνίζεται στις θέσεις των εξτρέμ, αλλά και στην κορυφή της επίθεσης.

Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα πραγματοποίησε στις Ακαδημίες της Μάιντς και μέχρι σήμερα έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Σόνεχοφ, Βάρτα Πόζναν και Χολστάιν Κίελ.

Το καλοκαίρι του 2021 πήρε μεταγραφή στην Τουρκία και συγκεκριμένα στην Γκεζτέπε και έναν χρόνο αργότερα τον απέκτησε η Λέγκια Βαρσοβίας, με την οποία πανηγύρισε το Κύπελλο και το Σούπερ Καπ Πολωνίας, πραγματοποιώντας συνολικά 40 εμφανίσεις.

Τον Ιανουάριο του 2024 αποκτήθηκε από τον ΟΦΗ ως δανεικός και αγωνίστηκε σε 17 ματς με δύο γκολ και ισάριθμες ασίστ με την ομάδα του Ηρακλείου”.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P