Ο ρόλος-κλειδί του Νίκου Τζώρτζογλου στη γενική συνέλευση του Εργοτέλη

Παρά το βεβαρυμμένο πρόγραμμα του ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ και νέος αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ, Νίκος Τζώρτζογλου, δεν θα μπορούσε να λείψει από τις εκλογές του Εργοτέλης, οπού διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο!

Μία νέα ισχυρή διοίκηση προέκυψε από τις χθεσινές εκλογές του Εργοτέλη, με τον Γιώργο Πολυχρονάκη να αναλαμβάνει τη θέση του προέδρου, έχοντας τη στήριξη, τόσο του Θωμά Γαβαλά, όσο και ποδοσφαιριστών που έχουν περάσει στο παρελθόν από τον σύλλογο, όπως ο Ανδρέας Μπουχαλάκης και ο Μάνος Σάλιακας, αλλά και ο Σταύρος Λαμπράκης.

Ωστόσο, στο ψηφοδέλτιο υπήρχε ακόμα μία υποψηφιότητα για την προεδρία των «κιτρινόμαυρων», αυτή του Βαγγέλη Κεφαλούκου. Ο έμπειρος παράγοντας και πρόεδρος των Δειλινών είχε εκφράσει την πρόθεση του να ηγηθεί της νέας διοίκησης και ήταν έτοιμος να αποσυρθεί οριστικά από τη διαδικασία, αφού όπως τόνισε στην τοποθέτηση του βρέθηκε προ τετελεσμένων.

Ωστόσο, στην κρίσιμή στιγμή εκείνος που παρενέβη ήταν ο Νίκος Τζώρτζογλου. Ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ που βρίσκεται πάντα κοντά στον Εργοτέλη, ομάδα με την οποία συνδέθηκε όσο καμία άλλη, έκανε έκκληση, ώστε οι δύο πλευρές να πορευτούν μαζί, για το καλό του σωματείου, αφού όπως υποστήριξε κανείς δεν περισσεύει και μαζί μπορούν να πάνε το σύλλογο και πάλι ψηλά.

Με προσωπικές του ενέργειες ο Ν. Τζώρτζογλου κατάφερε να μεταπείσει τον Β. Κεφαλούκο, ο οποίος τελικά έθεσε υποψηφιότητα, σαν μέλος του ΔΣ, οπού πλέον αναμένεται να λάβει μία υψηλή θέση, ενώνοντας τις δυνάμεις του με τον Γ. Πολυχρονάκη και τους υπόλοιπους ανθρώπους της νέας διοίκησης.

Σίγουρα, ο Νίκος Τζώρτζογλου πιστώνεται σε μεγάλο βαθμό την ενωτική κατάληξη και τον «σασμό» στη γενική συνέλευση του ιστορικού συλλόγου του Μαρτινέγκο, δείχνοντας για ακόμα μία φορά, πως πάντοτε προσπαθεί για το καλύτερο για τις ομάδες της πόλης, αλλά ιδιαίτερα του Εργοτέλη, που έχει πάντα μία ξεχωριστή θέση στη καρδιά του…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P