Οι δοκιμές Δέλλα ενόψει Μπρέντα!

Μετ’ εμποδίων ολοκληρώθηκε η σημερινή αγωνιστική ημέρα για τον ΟΦΗ, καθώς η απογευματινή προπόνηση διεξήχθη με καθυστέρηση μισής ώρας, λόγω της έντονης βροχόπτωσης στη περιοχή του Όστερμπεκ. Τι… δοκίμασε ο Τραϊανός Δέλλας, μία ημέρα πριν το 4ο φιλικό επί ολλανδικού εδάφους. 

Ο Τραϊανός Δέλλας στο δίτερμα έκανε αρκετές δοκιμές ενόψει της φιλικής αναμέτρησης της Τετάρτης κόντρα στην Μπρέντα. Η πρώτη ενδεκάδα, που είναι η επικρατέστερη ενδεκάδα για το αυριανό φιλικό, απαρτιζόταν από τους Λαμπρόπουλο, Χριστόπουλο στο κέντρο της άμυνας, αριστερό μπακ τον Χατζηθεοδωρίδη, και δεξί μπακ τον Μπόρχα. Στην μεσαία γραμμή, ήταν οι Μπάκιτς, Καραχάλιος, ενώ σε ελεύθερο ρόλο τον Αποστολάκη, σε θέση “10”.

Δεξί εξτρέμ χρησιμοποίησε τον Φαϊτακη και αριστερά τον Ριέρα, με τον Ισέκα να είναι ο μοναδικός προωθημένος.

Στην δεύτερη ενδεκάδα, ο έμπειρος τεχνικός παράταξε στα στόπερ τους Χνάρη, Μπρεσάν, ενώ μπακ αριστερά ο Αμπάντα και δεξιά ο Μαρινάκης. Στην μεσαία γραμμή οι Γαγιέγος, Ζαχαριουδάκης, ενώ αριστερό εξτρέμ ήταν ο Χιμένεθ και δεξιά ο Θεοδοσουλάκης. Σε ελεύθερο ρόλο ήταν ο Κουτεντάκης, ενώ στην κορυφή της επίθεσης ο Φανουράκης.

Την Τετάρτη (24/7) ο ΟΦΗ θα δώσει το τελευταίο του φιλικό παιχνίδι επί ολλανδικού εδάφους, με αντίπαλο την NAC Breda, στην περιοχή Sint Willebrord, στις 20:00 (ώρα Ελλάδας), με απευθείας τηλεοπτική μετάδοση από την Cosmote TV.

Στη σημερινή προπόνηση, έγιναν ασκήσεις κατοχής και κυκλοφορίας μπάλας, ασκήσεις τακτικής και αγωνιστικό παιχνίδι, ενώ λίγο πριν το τέλος έκαναν και τελειώματα φάσεων.

Το πρωί της ίδια μέρας, το πρόγραμμα περιελάμβανε πρόγραμμα αποθεραπείας στο γυμναστήριο μετά το ματς με τη VVCS.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P