Σημαντική μεταγραφή με Αθανασιάδη η Επισκοπή

Το μεσημέρι της Τρίτης η Επισκοπή ανακοίνωσε την απόκτηση του Σίμου Αθανασιάδη. 

Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής αγωνίζεται τόσο ως δεξί όσο και αριστερό εξτρέμ και την περασμένη χρονιά αγωνιζόταν στον Γρανίτη Αγίας Μαρίνας.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής έχει παραστάσεις και στα πρωταθλήματα της Γ’ Εθνικής και αναμένεται να δώσει λύσεις στους μπλε στην προσπάθεια που θα κάνουν να κατακτήσουν το πρωτάθλημα και να επιστρέψει άμεσα η ομάδα στις εθνικές κατηγορίες.

ADVERTISING

Η ανακοίνωση αναφέρει:  «Ο ΑΟ Επισκοπής ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Συμεών (Σίμο) Αθανασιάδη. Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής είναι μεσοεπιθετικός (παίζει ως “10αρι” αλλά έχει την ευχέρεια να αγωνίζεται, τόσο ως δεξί όσο και αριστερό εξτρέμ) και έρχεται για να βοηθήσει την Επισκοπή μας από τον Γρανίτη Αγίας Μαρίνας.

Ο Σίμος Αθανασιάδης έχει γεννηθεί στις 22 Απριλίου του 1994 στην Μόσχα της Ρωσίας. Έχει ύψος 1.75μ. και το ποδόσφαιρο το ξεκίνησε από την ομάδα την Ομόνοια Σταυρούπολης.
Έκτοτε, ξεκίνησε ένα ποδοσφαιρικό ταξίδι στα γήπεδα της Β’ και της Γ’ Εθνικής.

Το 2014 αγωνίστηκε στην Αναγέννηση Γιαννιτσιών (Β’ Εθνική) όπου έπαιξε για μία σεζόν. Έπειτα, πέρασε από το Μαρκόπουλο Αγ. Παντελεήμονα (Γ’ Εθνική), τον Ερμή Αμυνταίου (Γ’ Εθνική), τη Θύελλα Σαρακινών (Γ’ Εθνική), τον Πανναξιακό και 2019 κατέβηκε για πρώτη φορά στην Κρήτη για την ομάδα της Παλαιόχωρας (Γ’ Εθνική).

ADVERTISING

Το 2021 ανέβηκε και πάλι προς τα βόρεια για να αγωνιστεί με τα χρώματα του ΑΣ Γιαννιτσών (Γ’ Εθνική) και το 2023 επέστρεψε στο νησί μας για χάρη του Γρανίτη Αγίας Μαρίνας.

Ο σύλλογός μας τού εύχεται κάθε ομαδική αλλά και ατομική επιτυχία».

Σ. Αθανασιάδης: «Ομαδική δουλειά, κοινή στόχευση»

ADVERTISING

Ο Σίμος Αθανασιάδης έχει ένα σπουδαίο βιογραφικό όμως ο ίδιος, όταν κάποιος τον αντικρίσει για πρώτη φορά, δεν διακρίνει καμία έπαρση. Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής δηλώνει έτοιμος για μεγάλη προσπάθεια μέσα από πολλή δουλειά.

«Ήρθα στην Επισκοπή για να μπορέσουμε όλοι μαζί να την πάμε πίσω εκεί που ανήκει. Δεν είναι εύκολο αλλά τίποτε δεν είναι ακατόρθωτο όταν προσπαθείς. Ό,τι έκανα ήταν μέσα από μεγάλη προσπάθεια και θεωρώ ότι σε πολλές περιπτώσεις πήρα αυτό που άξιζα.

Εδώ μιλάμε για ομαδική δουλειά, για κοινή στόχευση και ελπίζω πως στο τέλος θα δικαιωθούμε».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P