Σήμερα η πιο κρίσιμη ημέρα στον Εργοτέλη

Σήμερα πραγματοποιείται η Γενική Συνέλευση και η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου στον Εργοτέλη.

Η πιο κρίσιμη ημέρα για τα διοικητικά του Εργοτέλη είναι η σημερινή, αφού θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές από τις οποίες θα προκύψει το νέο ΔΣ που θα «τρέξει» τον σύλλογο. Το ενδιαφέρον από παράγοντες και ανθρώπους του ποδοσφαίρου, είναι έντονο, ενώ και πρώην άνθρωποι που έχουν εμπλακεί και στο παρελθόν με το σωματείου έχουν εκφράσει τη διάθεση τους να βοηθήσουν.

Στον Εργοτέλη εκφράζουν την αισιοδοξία πως από τις σημερινές εκλογές μπορεί να προκύψει ένα νέο δυνατό διοικητικό σχήμα, με το οποίο οι «κιτρινόμαυροι» θα μπορέσουν σταδιακά να δυναμώσουν και πάλι και σε βάθος χρόνου να βρεθούν ψηλά και πάλι.

ADVERTISING

Υπενθυμίζουμε πως ψηφοφορία για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, θα διεξαχθεί από τις 18:30 έως τις 21:00. Η καταληκτική ώρα για την κατάθεση των υποψηφιοτήτων είναι μέχρι σήμερα, στις 15:00, στη γραμματεία του γηπέδου Ν. Καζαντζάκης στο Μαρτινέγκο,

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P