Συμπλήρωσε 20αδα μεταγραφών ο γυναικείος Ηρόδοτος

Συνεχίζει το σχεδιασμό του η γυναικεία ομάδα του Ηροδότου.

Συνεχίζεται ταχύτατα η ενίσχυση του γυναικείου τμήματος ποδοσφαίρου του συλλόγου ενόψει της παρουσίας του τη νέα περίοδο στη Γ’ Εθνική, τελευταία χρονικά αποκτήματα οι Ειρήνη Γραμματικάκη, Ειρήνη Καμαρίτη, Μαρία Χουμά και Βίκυ Γιαλαμά.

Η Ειρήνη Γραμματικάκη εκκίνησε από τις Ακαδημίες του ΠΑΟ Δειλινών και του ΟΦΗ. Αγωνίστηκε στη Γ’ Εθνική με τον ΟΦΗ ενώ ταυτόχρονα εντάχθηκε στην Κ14 – Κ15 Μικτή ομάδα της ΕΠΣΗ και στην Εθνική προκορασίδων. Την σεζόν 2023 – 2024 αγωνίστηκε με την φανέλα του ΟΦΗ. Η θέση που αγωνίζεται είναι τερματοφύλακας.

Η Ειρήνη Καμαρίτη ξεκίνησε από τις Ακαδημίες του Εργοτέλη λόγω του μεγάλου ταλέντου της παίρνει μέρος στην μεγάλη ομάδα στην Α’ Εθνική κατηγορία και παραμένει για 10 συναπτά έτη. Τα τελευταία 3 χρόνια αγωνίζεται με την φανέλα του ΟΦΗ και η θέση της είναι μπακ – χάφ.

Η Μαρία Χούμα ξεκίνησε από τις Ακαδημίες του Εργοτέλη και αγωνίστηκε σε Α’ και Β’ Εθνική κατηγορία. Στη συνέχεια έπαιξε ποδόσφαιρο στην ομάδα του Candia ως μεσοεπιθετικός με μεγάλη εμπειρία.

Η Βίκυ Γιαλαμά είναι μια παίκτρια που ξεκίνησε τα πρώτα της βήματα στις Ακαδημίες του Candia και μετέπειτα αγωνίστηκε στη Γ’ Εθνική κατηγορία. Αθλήτρια με σημαντικό ρόλο στην ομάδα. Η θέση που αγωνίζεται είναι μπακ – χαφ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P