Γιούχτας: «Ο κ. Τζώρτζογλου έχει αποδείξει τις ικανότητες, την υπευθυνότητα, το υψηλό αίσθημα ευθύνης»

Συγχαίρει Νίκο Τζώρτζογλου και Πλούταρχο Κουτεντάκη για τους νέους τους ρόλους στην ΕΠΟ ο Γιούχτας.

Η ομάδα των Αρχανών εκφράζει την ικανοποίηση της για το νέο ρόλο του Νίκου Τζώρτζογλου ως νέος αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ, ενώ με τα καλύτερα μιλάει και για τον Γιώργο Πλούταρχο Κουτεντάκη και τις αναβαθμισμένες αρμοδιότητες του στην Ομοσπονδία.

Η ανακοίνωση:

ADVERTISING

«Μετά την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και την συγκρότηση της νέας εκτελεστικής επιτροπής υπό την προεδρία του κ. Γκαγκάτση, σύσσωμη η οικογένεια του ΑΟ ΓΙΟΥΧΤΑ εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στην διοίκηση και ιδιαίτερα στον νέο Αναπληρωτή Πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Νικόλαο Τζώρτζογλου, τον πρόεδρο της ΕΠΣ Ηρακλείου για την εκλογή του στην υψηλή αυτή θέση.

Ο κ. Τζώρτζογλου όλα αυτά τα χρόνια έχει αποδείξει τις ικανότητες του, την υπευθυνότητα του, το υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι σε όλα τα σωματεία της ΕΠΣΗ και είμαστε σίγουροι ότι και από την θέση αυτή η προσφορά του θα είναι σημαντική για το άθλημα.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι και ο κ. Κουτεντάκης από την ΕΠΣΗ αναμένεται να λάβει σημαντικό ρόλο και συνεπώς μια τόσο ισχυρή εκπροσώπηση του Ηρακλειώτικου ποδοσφαίρου μόνο καλά έχει για όλους μας
Θερμά συγχαρητήρια.

Παράλληλα αξίζει να αναφέρουμε ότι για πρώτη φορά στην εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ αναλαμβάνει ως Α Αντιπρόεδρος η κα Β. Δημητρακοπούλου γεγονός που από μόνο του προσδίδει ακόμη περισσότερα εχέγγυα για την χρηστή διοίκηση που διαφαίνεται».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P