Η συγχαρητήρια ανακοίνωση της ΕΠΣΗ για τη νέα διοίκηση της ΕΠΟ

Με έντονο άρωμα Ηρακλείου η νέα διοικητική σελίδα της ΕΠΟ.

Μετά την ολοκλήρωση των σημερινών εκλογών έγινε γνωστό πως ο Νίκος Τζώρτζογλου μετά την εκλογή του στο πλευρό του Μάκη Γκακάτση, αναλαμβάνει τον ρόλο του αναπληρωτή προέδρου της Ομοσπονδίας!

Παράλληλα ο Γιώργος Πλούταρχος Κουτεντάκης τοποθετήθηκε ως μέλος τόσο στην Επιτροπή Εθνικών Ομάδων, όσο και στην Επιτροπή Ιδιότητας Ποδοσφαιριστών.

Η ανακοίνωση:

«Κατόπιν της ολοκλήρωσης της εκλογικής διαδικασίας της ΕΠΟ και μετά τις αποφάσεις που πάρθηκαν για την συγκρότηση του νέου προεδρείου και των Επιτροπών της Ομοσπονδίας, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣ Ηρακλείου εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια:

-Στον νέο πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Μάκη Γκαγκάτση και σε όλα τα νεοεκλεγέντα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής

-Στον πρόεδρο της ΕΠΣΗ Νίκος Τζώρτζογλου όχι μόνο για την ανάδειξή του σε έναν εκ των κορυφαίων σε ψήφους αλλά για την ομόφωνη ανάδειξή του ως νέος αναπληρωτής πρόεδρος της Ομοσπονδίας

-Στον αναπληρωτή πρόεδρο της ΕΠΣΗ Γιώργο-Πλούταρχο Κουτεντάκη που τοποθετήθηκε ως μέλος τόσο στην Επιτροπή Εθνικών Ομάδων, όσο και στην Επιτροπή Ιδιότητας Ποδοσφαιριστών.

Ευχόμαστε καλή δύναμη στο έργο της νέας διοίκησης της ΕΠΟ, με την βεβαιότητα ότι μια νέα αισιόδοξη ημέρα ανατέλλει για το ελληνικό ποδόσφαιρο».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P