Δίπλα στην προσπάθεια του ΑΟΑΝ ο Γ. Ανδρουλάκης

Δίπλα στον ΑΟΑΝ βρίσκεται ο Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου Γιάννης Ανδρουλάκης.

Ο ίδιος συνάντησε αντιπροσωπεία του διοικητικού συμβουλίου της ομάδας, δείχνοντας μάλιστα μεγάλο ενδιαφέρον για την προσπάθεια που γίνεται φέτος.

Μάλιστα ενημερώθηκε για τα θέματα που αφορούν τον ΑΟΑΝ ενόψει της συμμετοχής του στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Ο Γιάννης Ανδρουλάκης τόνισε ότι θα βρίσκεται δίπλα στους κυανόλευκους προσφέροντας κάθε δυνατή βοήθεια.

Η ανακοίνωση του ΑΟΑΝ: «Στο πλευρό της ομάδας μας βρίσκεται πάντα ο Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου κ. Γιάννης Ανδρουλάκης, τον οποίο αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου του σωματείου μας, αποτελούμενη από τον πρόεδρο Μάνο Μακράκη, τον γενικό γραμματέα Δημήτρη Τζιράκη και τα μέλη Κωστή Ζαχαριά, Γιώργο Χαβάκη και Γιώργο Σκύβαλο, επισκέφθηκε στο γραφείο του.
Ο κ. Ανδρουλάκης έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για την προσπάθεια που γίνεται και φέτος και ενημερώθηκε για όλα τα οργανωτικά θέματα που αφορούν την ομάδα ενόψει της συμμετοχής της για έκτη συνεχή σεζόν στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής, εκπροσωπώντας το λασιθιώτικο και το κρητικό ποδόσφαιρο και σε συνδυασμό με την Περιφέρεια Κρήτης, θα είναι δίπλα μας, προσφέροντας ξανά κάθε δυνατή βοήθεια, στις υψηλές απαιτήσεις και υποχρεώσεις που υπάρχουν στη σεζόν».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P