Αλ. Μουρτζάκης: «Να κάνει μια πρωταγωνιστική πορεία η ΑΕΚ»

Για την επιστροφή του στην ΑΕΚ αλλά και για τους στόχους που έχει τη νέα χρονιά μίλησε στο 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐃𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓 ο Αλέξανδρος Μουρτζάκης.

Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός μίλησε για τους λόγους που επέλεξε να φορέσει ξανά την φανέλα της ΑΕΚ λέγοντς πως είναι ένα υγιής σωματείο που βγάζει εμπιστοσύνη.

Παράλληλα αναφέρθηκε στους στόχους λέοντας ότι η ομάδα θέλει να κάνει μια πρωταγωνιστική πορεία στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ, ενώ αναφέρθηκε και στο πρωτάθλημα λέγοντας πως θα είναι άκρως ανταγωνιστικό.

ADVERTISING

Συγκεκριμένα για την επιστροφή του στην ΑΕΚ τόνισε: «την ΑΕΚ την επέλεξα γιατί πριν δυο χρόνια έκανα μόνο φίλους και το κλίμα ήταν ιδανικό. Επίσης την επέλεξα γιατί είναι ένα υγιής σωματείο που βγάζει εμπιστοσύνη».

Για τους στόχους της ομάδας και τους δικούς του: «στόχοι της ομάδας φέτος είναι να κάνει μια πρωταγωνιστική πορεία στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο.

Προσωπικός μου στόχος είναι να βοηθήσω όσο μπορώ την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της και να εξελίσσομαι παιχνίδι με παιχνίδι».

ADVERTISING

Για το νέο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ: «το φετινό πρωτάθλημα φαίνεται άκρως ανταγωνιστικό. Το μεγαλύτερο ποσοστό των ομάδων έχει κάνει αξιόλογες κινήσεις και έχουν δημιουργηθεί δυνατά σύνολα. Το μόνο που μένει είναι να το δούμε και στην πράξη».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P