Στα… σκαριά και δεύτερο ψηφοδέλτιο για τις εκλογές του Εργοτέλη

Την ερχόμενη Τρίτη (23/07) θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές για την ανάδειξη της νέας διοίκησης του Εργοτέλη με το ενδιαφέρον να χτυπάει «κόκκινο» και την αγωνία να κορυφώνεται.

Μία νέα ημέρα αναμένεται να ξημερώσει στα διοικητικά του Εργοτέλη στις εκλογές της ερχόμενης Τρίτης από τις οποίες θα προκύψει το νέο διοικητικό συμβούλιο των «κιτρινόμαυρων».

Στόχος, αλλά και ζητούμενο για το ιστορικό σωματείο του Μαρτινέγκο είναι να δημιουργηθεί ένα δυνατό διοικητικό σχήμα, το οποίο θα οδηγήσει την ομάδα σε βάθος χρόνου σε μεγαλύτερες κατηγορίες, εκεί που πραγματικά αξίζει να αγωνίζεται ο Εργοτέλης.

Ήδη έχει γίνει γνωστό πως μία συγκεκριμένη ομάδα ανθρώπων, με τον Γιώργο Πολυχρονάκη σε ηγετικό ρόλο αναμένεται να διεκδικήσει ενεργό ρόλο στον σύλλογο, ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν πως αυτό το ψηφοδέλτιο δεν… παίζει μόνο του!

Από το ρεπορτάζ προκύπτει πως υποψηφιότητα στις εκλογές της Τρίτης θα θέσει ακόμα ένα ισχυρό ψηφοδέλτιο, που θα διεκδικήσει με αξιώσεις να αναλάβει τις διοικητικές τύχες του Εργοτέλη. Το συγκεκριμένο γκρουπ ανθρώπων υποστηρίζει πως έχει έτοιμο ένα μακροπρόθεσμο και πολυεπίπεδο πλάνο, ώστε οι «κιτρινόμαυροι» να επιστρέψουν εκεί που αξίζουν.

Μάλιστα οι πληροφορίες για το έτερο ψηφοδέλτιο για το ΔΣ του Εργοτέλη αναφέρουν πως απαρτίζεται από ορισμένους ανθρώπους με ισχυρή οικονομική επιφάνεια, οι οποίοι είναι έτοιμοι να στηρίξουν άμεσα, τόσο για την ενίσχυση του έμψυχου υλικού της ομάδας, αλλά και τη βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων του Μαρτινέγκο και την οργάνωση της ακαδημίας σε υψηλό επίπεδο.

Σίγουρα, αυτή η εξέλιξη αλλάζει τα δεδομένα αναφορικά με την κιτρινόμαυρη εκλογική διαδικασία και ανεβάζει το ενδιαφέρον στο… κόκκινο για την επόμενα ημέρα του συλλόγου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P