Ανακοίνωσε Κρ. Ξενοκτιστάκη ο ΑΟΑΝ

Την απόκτηση του 25χρονου κεντρικού αμυντικού Κρις Ξενοκτιστάκη ανακοίνωσε ο ΑΟΑΝ το απόγευμα της Κυριακής. 

Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός μετά από την λύση της συνεργασίας του με τον Αλμυρό ήταν στο στόχαστρο του ΑΟΑΝ, καταφέρνοντας οι κυανόλευκοι να αποσπάσουν το «ναι» και να τον ντύσουν με τα χρώματα της ομάδας.

Ο Ξενοκτιστάκης την περυσινή σεζόν είχε 16 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής σκοράροντας και ένα τέρμα. Σίγουρα θα δώσει αρκετές λύσεις στην αμυντική λειτουργία της ομάδας του Άλκη Πλουσή.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΟΑΝ, ανακοινώνει την συμφωνία με τον Κρίστοφερ Ξενοκτιστάκη, ο οποίος θα ενισχύσει την ομάδα μας για την ποδοσφαιρική περίοδο 2024/2025.

Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής αγωνίζεται στο κέντρο της άμυνας, διαθέτοντας εμπειρία από το πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής, στο οποίο αγωνίστηκε με επιτυχία τα τελευταία χρόνια με τον Αλμυρό. Στην ομάδα του Γαζίου ανήκε για μια πενταετία, ενώ νωρίτερα ήταν σημαντικό μέλος του ΟΦΗ Κ19 και του Λίντο.

Ευχόμαστε υγεία συνεχίζοντας την ανοδική του πορεία, προκειμένου να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της, στις διοργανώσεις που θα συμμετάσχει»!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P