Ο Σουτζής πηγαίνει με παίκτες που ξέρει και περιμένει το φορ…

Αντίστροφα μετράνε στον Γιούχτα για την έναρξη της προετοιμασίας με τους πράσινους να έχουν ενισχυθεί σημαντικά και να περιμένουν ακόμα μερικές προσθήκες.

Ο Μανώλης Σουτζής τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με τις ομάδες που αναλαμβάνει και φέτος βρίσκεται στο τιμόνι του Γιούχτα, έχοντας τον ίδιο στόχο.

Οι προσθήκες μέχρι τώρα που έχουν γίνει έχουν ανεβάσει το επίπεδο στο ρόστερ βάζοντας παράλληλα και παίκτες νεαρούς που θέλουν να διακριθούν. Άλλωστε όλους τους παίκτες που έχει αποκτήσει η ομάδα τους γνωρίζει καλά ο Μανώλης Σουτζής από προηγούμενες συνεργασίες.

ADVERTISING

Ο Γιούχτας μάλιστα δεν θα μείνει με αυτούς που έχει πάρει έως τώρα, αφού θα αποκτήσει σίγουρα και σέντερ φορ. Οι άνθρωποι της ομάδας έχουν ρίξει εκεί το βάρος θέλοντας να κάνουν την υπέρβαση και να φέρουν έναν παίκτη που θα κάνει την διαφορά.

Για τον λόγο αυτόν δεν βιάζονται και μόλις βρουν τον κατάλληλο θα προσπαθήσουν να τον κλείσουν. Ο Σουτζής πάει τη νέα χρονιά στην Γ’ Εθνική με παίκτες που ξέρει και γνωρίζει ότι μπορούν να προσφέρουν περιμένοντας λίγες ακόμα κινήσεις…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P