Τα συλλυπητήρια των ομάδων για τον θάνατο του Πατήρ Αλέξανδρου

Στο πένθος βυθίστηκε το τοπικό ποδόσφαιρο του Ηρακλείου και η οικογένεια της Ομόνοιας για την απώλεια του πολύ αγαπητού Πατέρα Αλέξανδρου.

Οι ομάδες του Ηρακλείου από την πρώτη στιγμή βρίσκονται στο πλευρό της οικογένειας με ανακοινώσεις εκφράζοντας τα θερμά τους συλλυπητήρια.

Δωριέας: «Το Α.Σ. Δωριέας εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του πάτερ Αλεξάνδρου Παναγιωτάκη. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

ADVERTISING

Ηρόδοτος: «Ο ΠΑΣΑ Ηρόδοτος εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του πολύ αγαπητού πάτερ Αλεξάνδρου Παναγιωτάκη για την τεράστια απώλειά του. Ένας άνθρωπος με πλούσιο κοινωνικό έργο και ανιδιοτελή προσφορά τόσο στους συνανθρώπους μας όσο και στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο το οποίο υπηρέτησε μέσω της Ομόνοιας Καλλιθέας με πολύ αγάπη, προσωπικός φίλος του προέδρου της ομάδας μας Μανώλη Λημναίου με καθημερινή επαφή και επικοινωνία ανάμεσά τους. Ο πάτερ Αλέξανδρος που είχε μόνο φίλους στη Νέα Αλικαρνασσό, στο Ηράκλειο, στην Κρήτη αλλά και όλοι όσοι τον γνώρισαν είχαν μόνο καλά λόγια να πουν. Μια πολύ στενάχωρη μέρα για μας, πάτερ Αλέξανδρε θα σε θυμόμαστε για πάντα. Κουράγιο και δύναμη στην οικογένειά του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

Κόροιβος: «Το Φ.Σ Κόροιβος εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Πάτερ Αλέξανδρου Παναγιωτάκη. Καλό Παράδεισο Πάτερ Αλέξανδρε».

Ποσειδώνας: «Σύσσωμο το Σωματείο μας εκφράζει εγκάρδια συλλυπητήρια στην οικογένεια του αεικίνητου πατέρα Αλεξάνδρου Παναγιώτακη! Ένας ξεχωριστός ιερέας που πάσχισε να προβάλει με τις δράσεις του την ΟΜΟΝΟΙΑ ανάμεσα στους ανθρώπους . Αγαπητέ πατέρα Αλέξανδρε καλό ταξίδι στην αιωνιότητα και θα σαι πάντα στην σκέψη όλων μας . Εκ του ΔΣ ΝΑΠΟ ΠΟΣΕΙΔΩΝ».

ADVERTISING

Αστέρας Μυρτιάς: «Το Δ.Σ. του Αστέρα Μυρτιάς, εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του πάτερ Αλεξάνδρου Παναγιωτάκη. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

Ηρακλής Νιπιδιτού: «Το Δ.Σ. του Ηρακλή Νιπιδιτού, εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του πάτερ Αλεξάνδρου Παναγιωτάκη. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

Γαρίπα: «Το Δ.Σ. της Γαρίπας, εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του πάτερ Αλεξάνδρου Παναγιωτάκη. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει»

ADVERTISING

ΠΟΗ: «Το Δ.Σ. του ΠΟΗ, εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του πάτερ Αλεξάνδρου Παναγιωτάκη. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

ΠΑΟΚ: «H διοίκηση και σύσσωμη η οικογένεια του ΠΑΟ Κρουσώνα εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια για την απώλεια του πάτερ Αλέξανδρου Παναγιωτάκη, ο οποίος υπήρξε μια εμβληματική μορφή για το ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο και το σωματείο της Ομόνοιας Καλλιθέας, το οποίο υπηρέτησε παραγοντικά….».

Χερσόνησος: «Το κοινωνικό του έργο μεγάλο. Η προσφορά του όλα τα χρόνια ως μέλος της ομάδας της Ομόνοιας Καλλιθέας τεράστια.

ADVERTISING

Γνήσιο και αντιπροσωπευτικό δείγμα ήθους, ποιότητας αρχών, αξιών, καλλιέργειας και παιδείας . Θα τον θυμόμαστε όλοι για την ευγένεια του, την ευαισθησία του ,την καλοσύνη του .

Καλό ταξίδι Πάτερ Αλέξανδρε Παναγιωτάκη. Ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P