Απέκτησε τον Αιμίλιο Κίστα ο ΑΟΑΝ

Την απόκτηση του Αιμίλιου Κίστα ανακοίνωσε ο ΑΟΑΝ!

Ακόμα μία σημαντική μεταγραφή ολοκλήρωσε ο ΑΟΑΝ, που ανακοίνωσε την απόκτηση του 30χρονου Αλβανού μέσου, Αιμίλιου Κίστα.

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με πλούσια καριέρα στα γήπεδα της Αυστραλίας, αλλά και της Ελλάδας, έχοντας αγωνιστεί στην Καλλονή και τον Αιολικό μεταξύ άλλων.

Η ανακοίνωση:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΟΑΝ, ανακοινώνει την συμφωνία με τον Αιμίλιο Κίστα, ο οποίος θα ενισχύσει την ομάδα μας για την ποδοσφαιρική περίοδο 2024/2025.

Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής, αγωνίζεται στο χώρο της μεσαίας γραμμής με δημιουργικές και εκτελεστικές ικανότητες, για να δώσει άλλη δυναμική στην ομάδα μας. Έχει μια πλούσια ποδοσφαιρική καριέρα, προερχόμενος από τα πρωταθλήματα της Αυστραλίας, όπου αγωνίστηκε στις Hume City FC (National Premier League – Victoria) την περσινή σεζόν και νωρίτερα στις Cooma Tigers FC, Monaro Panthers FC και Canberra Croatia FC (National Premier Leagues Capital Football). Ο ελληνοαλβανός μεσοεπιθετικός, το ξεκίνημα του στο χώρο του ποδοσφαίρου το έκανε στη Σχολή Ποδοσφαίρου Λιονταράκια

Μυτιλήνης, για να βρεθεί στη συνέχεια στην ΑΕΛ Καλλονής Κ20, ακολούθως στην ΑΕΛ Καλλονής στη Super League, τον Αιολικό Μυτιλήνης και τον Διαγόρα Αγίας Παρασκευής στη Γ’ Εθνική.

Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και τον Άγιο Νικόλαο. Ευχόμαστε υγεία και με την εμπειρία και την αξία του, να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της, στις διοργανώσεις που θα συμμετάσχει!».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P