Το ποδόσφαιρο του Ηρακλείου χρειάζεται έναν δυνατό Εργοτέλη!

Μία νέα εποχή είναι έτοιμη να ξεκινήσει στον Εργοτέλη, οπού οι «κιτρινόμαυροι» αναμένεται σταδιακά και με πλάνο να δυναμώσουν σε όλα τα επίπεδα.

Η αλλαγή σελίδας στα διοικητικά του Εργοτέλη αναμένεται να επικυρωθεί με τις εκλογές της ερχόμενης Τρίτης (23/07). Άνθρωποι του ποδοσφαίρου, με σημαντική οικονομική επιφάνεια έχουν συμφωνήσει για την είσοδο τους στο νέο συμβούλιο και στο Μαρτινέγκο υπάρχει η αισιοδοξία πως η διοικητική ενίσχυση των «κιτρινόμαυρων» μπορεί να αλλάξει πολλά για το ιστορικό σωματείο σε βάθος χρόνου.

Είναι άλλωστε γεγονός, πως ο Εργοτέλης δεν ανήκει στις τοπικές κατηγορίες, με την ιστορία του, τη δυναμική του και τον κόσμο του, να επιτάσσουν περισσότερα. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο πρόκειται να αναδειχθεί το νέο ΔΣ, το οποίο θα στελεχωθεί με ανθρώπους που γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις στο ποδόσφαιρο του Ηρακλείου και αναμένεται να βοηθήσουν τα μέγιστα.

Ένας από αυτούς είναι ο Γιάννης Νικηφόρος, ο οποίος αναμένεται να αναλάβει σαν τεχνικός διευθυντής, αλλά και συνολικά ως ο γενικός επιβλέπων στο ποδοσφαιρικό τμήμα, σε όλες τις ομάδες του Εργοτέλη, επιστρέφοντας σε μία ομάδα που έχει αγωνιστεί, μετά το επιτυχημένο πέρασμα του από τον Αλμυρό. Παράλληλα ηγετικό ρόλο, σε αυτό το νέο κεφάλαιο θα έχει και ο πρώην πρόεδρος της Δαμάστας και γνωστός επιχειρηματίας της εστίασης, Γιώργος Πολυχρονάκης, αλλά και άλλοι άνθρωποι που θα γίνουν γνωστοί τις επόμενες ημέρες.

Το σίγουρο είναι πως ο Εργοτέλης θα δυναμώσει σημαντικά εξωαγωνιστικά, κάτι που πρόκειται να αποτυπωθεί και στο μεταγραφικό πεδίο, με τη σημαντική ενίσχυση του, ώστε σε μακροπρόθεσμο χρονικό όριο, να επιστρέψει στις μεγαλύτερες κατηγορίες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P