Ανακοίνωσε Πατινιώτη – Σουρνάκη ο Γιούχτας!

Τις σπουδαίες προσθήκες του Θανάση Πατινιώτη και του Γιώργου Σουρνάκη ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα ο Γιούχτας!

Ποδοσφαιριστές του Γιούχτα είναι και με τη βούλα, οι Θανάσης Πατινιώτης και ο Γιώργος Σουρνάκης. Οι δύο ποδοσφαιριστές έρχονται «πακέτο» από τον Αλμυρό και στις Αρχάνες θα ξανασυνεργαστούν με τον Μανώλη Σουτζή μετά την άψογη κοινή παρουσία στο Γάζι.

Με την απόκτηση των δύο έμπειρων και ποιοτικών ποδοσφαιριστών, το ρόστερ του Γιούχτα δυναμώνει ακόμη περισσότερο, με στόχο τη δημιουργία μίας ομάδας που θα διεκδικήσει την επάνοδο στη Super League 2!

ADVERTISING

Ο Πατινιώτης προέρχεται από μία εξαιρετική χρονιά με τη φανέλα του Αλμυρού, που κορυφώθηκε με την κατάκτηση του Κυπέλλου ΕΠΣΗ. ενώ κυπελλούχος Ηρακλείου αναδείχτηκε και ο Σουρνάκης, ο οποίος αγωνίστηκε για ένα εξάμηνο στο Γάζι μετά την αποχώρηση του από την Επισκοπή.

Η ανακοίνωση:

«Νέες προσθήκες στο ρόστερ της ομάδας μας.

Εν όψει της συγκρότησης του νέου ρόστερ μας, μετά από συντονισμένες ενέργειες της Διοίκησης και του Τεχνικού μας επιτελείου, από σήμερα ο Μάνος Σουτζής θα υπολογίζει και 2 νέα αποκτήματα, τον 24χρονο κεντρικό μέσο Γιώργο Σουρνάκη και τον 30χρονο έμπειρο Θανάση Πατινιώτη.

Ο 24χρονος Γιώργος Σουρνάκης, ξεκίνησε από τον ΟΦΗ, φόρεσε την φανέλα της Κ19 του Ομίλου, υπογράφοντας μάλιστα επαγγελματικό συμβόλαιο, ωστόσο αποχώρησε για να ενταχθεί στο ρόστερ του Ηροδότου στην Super League 2. Επόμενος σταθμός στην καριέρα του ο Αλμωπός Αριδαίας ενώ το πρώτο μισό του περσινού πρωταθλήματος της Γ Εθνικής αγωνίστηκε με τη φανέλα της Επισκοπής Ρεθύμνου, και το δεύτερο μισό στον Αλμυρό Γαζίου.

Ο Θανάσης Πατινιώτης, αριστεροποδαρός , ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στην ομάδα της Κέρκυρας από όπου και κατάγεται. Έπαιξε επίσης στην Κασσιόπη στην Λάρισα στην Παναχαϊκή στον Παναιγιάλειο και στον Ιάλυσσο ενώ στο νησί μας ήρθε πρώτη φορά για λογαριασμό του ΟΦΗ και στην συνέχεια αγωνίστηκε στον ΠΟΑ, στον Πόρο καθώς επίσης και στον Αλμυρό.

Τους καλοσοριζουμε και ευχόμαστε μια άψογη συνεργασία».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P