Με Ίνγκασον η αποστολή του Παναθηναϊκού για το φιλικό με τη Μακάμπι Νετάνια

Ο Ντιέγκο Αλόνσο συμπεριέλαβε στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το φιλικό με τη Μακάμπι Νετάνια τον Ίνγκι Ίνγκασον, ενώ άφησε εκτός τους Σπόραρ, Βέρμπις και Τσέριν.

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την Τετάρτη (17/07) την προετοιμασία του για το φιλικό με τη Μακάμπι Νετάνια (18/07, 21:00), με τον Ντιέγκο Αλόνσο να γνωστοποιεί την αποστολή των πράσινων.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός πήρε μαζί του τον Ίνγκι Ινγκασον, ο οποίος αναμένεται να πάρει χρόνο συμμέτοχης, ενώ εκτός έμειναν οι τρεις Σλοβένοι διεθνείς, Σπόραρ, Βέρμπις και Τσέριν, που έχουν κάνει μονο τρεις προπονήσεις.

ADVERTISING

Το πρόγραμμα της σημερινής προπόνησης είχε προθέρμανση, rondo, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας, διπλό σε περιορισμένο χώρο και τελειώματα. Μέρος του προγράμματος ακολούθησε ο Φώτης Ιωαννίδης, προτού συνεχίσει το ατομικό του πρόγραμμα.

Αναλυτικά η αποστολή του Παναθηναϊκού: Ντραγκόφσκι, Λοντίγκιν, Λίλο, Βαγιαννίδης, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Γεντβάι, Φικάι, Κάτρης, Ίνγκασον, Ρούμπεν, Άραο, Μαξίμοβιτς, Βιλένα, Ζέκα, Μπακασέτας, Αϊτόρ, Μαντσίνι, Τζούριτσιτς, Λημνιός, Νίκας, Γερεμέγεφ.

Πηγή Sport24.gr
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P