Αποθέωσε Μαρινάκη ο Φορτούνης: «Με πίστεψες, με στήριξες, στα δύσκολα ήσουν εκεί»

Την αιώνια ευγνωμοσύνη του στον Βαγγέλη Μαρινάκη για τη δεκαετή στήριξή προς το πρόσωπό του, εξέφρασε ο Κώστας Φορτούνης, ο οποίος τόνισε πως αφήνει -με βάρος στην καρδιά- μια δεύτερη οικογένεια πίσω του, φεύγοντας από τον Ολυμπιακό.

Λίγη ώρα μετά το εγκάρδιο αντίο του Βαγγέλη Μαρινάκη και της ΠΑΕ Ολυμπιακός στον Κώστα Φορτούνη, ο πρώην πλέον αρχηγός του Ολυμπιακού έστειλε και αυτός το δικό του μήνυμα στον πρόεδρο των «ερυθρόλευκων», ευχαριστώντας τον για όλα όσα του πρόσφερε τα δέκα αυτά χρόνια που πέρασαν. «Πρόεδρέ μου σε ευχαριστώ για όλα», ανέφερε μεταξύ άλλων, τονίζοντας παράλληλα πως φεύγει από το Λιμάνι με βάρος στην καρδιά.

Αναλυτικά, το μήνυμα του Κώστα Φορτούνη: «Πριν από δέκα χρόνια, ΕΣΥ με έφερες στο σπίτι μου. ΕΣΥ μου έδωσες την ευκαιρία να φορέσω τη φανέλα της αγαπημένης μου ομάδας. Με πίστεψες. Με στήριξες. Μου έδειξες τον δρόμο. Με έκανες μέλος της οικογένειάς σου. Στα δύσκολα, ήσουν εκεί για εμένα. Όπως είσαι πάντα για τον Ολυμπιακό μας.

ADVERTISING

Ζήσαμε τόσο σπουδαίες στιγμές. Δύσκολες, χαρούμενες. Αλλά στο τέλος, κάναμε τον Ολυμπιακό μας Πρωταθλητή Ευρώπης. Φεύγω με βάρος στην καρδιά, αλλά με την επίγνωση ότι έχω μια δεύτερη οικογένεια, που πάντα θα την αγαπώ και θα με αγαπά. Θα σε ευγνωμονώ για πάντα. Πρόεδρέ μου, σε ευχαριστώ για όλα».

Πηγή Sdna.gr
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P