Ανακοίνωσε Φουκαράκη-Μερκουλίδη ο Γιούχτας

Τις πρώτες του μεταγραφές για τη νέα αγωνιστική χρονιά ολοκλήρωσε ο Γιούχτας.

Η ομάδα των Αρχανών μετά τις ανανεώσεις προχώρησε και στις πρώτες μεταγραφές, αφού το απόγευμα της Τετάρτης ανακοίνωσε την απόκτηση του Μάνου Φουκαράκη και του Κώστα Μερκουλίδη.

Ο πρώτος αγωνιζόταν τα τελευταία χρόνια με μεγάλη επιτυχία στον ΑΟΑΝ, ενώ ο δεύτερος έκανε τρομερή σεζόν με τον Εργοτέλη και οι εμφανίσεις του επιβραβεύτηκαν με μεταγραφή στην Γ’ Εθνική και τον Γιούχτα.

ADVERTISING

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Η Διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας όπως έχουμε δεσμευτεί στον κόσμο μας, με κινήσεις προσεκτικές και προσυλωμενες στον κοινό στόχο, προχωράμε μαζί στη σύνθεση του παζλ του ρόστερ μας τόσο με παίκτες μας που τόσα χρόνια μας εμπιστεύονται και παραμένουν δίπλα μας , όσο και με την είσοδο νέων ποδοσφαιριστών που ύστερα από σοβαρή αξιολόγηση αλλά και σχετικές διαβουλεύσεις, έρχονται να μας ενισχύσουν.

Ανακοινώνουμε έτσι την είσοδο στο ρόστερ της ομάδας μας και στους σχεδιασμούς του Μάνου Σουτζη, 2 νέων ποδοσφαιριστών, του 19χρονου Κώστα Μερκουλιδη και του 28χρονου Μανώλη Φουκαρακη.

Καλωσορίζουμε τα 2 παιδιά, ευχόμαστε κάθε καλό και είμαστε βέβαιοι ότι η δέσμευση για κοινή πορεία με έναν και μόνο στόχο θα επιβεβαιωθεί».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P