Στον Αετό Ανωγείων ο Ν. Σαριδάκης

Ενίσχυση στην άμυνα για τον Αετό Ανωγείων ενόψει της νέας χρονιάς στην Α1 ΕΠΣΗ. 

Συνεχίζονται οι μεταγραφές στον Αετό Ανωγείων για τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ. Αυτή την φορά η ομάδα του Γιώργου Φιολιτάκη ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με τον Νίκο Σαριδάκη.

Ο 29χρονος κεντρικός αμυντικός ήρθε σε πλήρη συμφωνία με τους ανθρώπους της ομάδας και τη νέα σεζόν θα φοράει την φανέλα του Αετού Ανωγείων. Ο έμπειρος στόπερ, στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Ζωνιανά, ΠΑΟΚ, Ανθεστίων και Ρεθυμνιακό.

Η ανακοίνωση του Αετού Ανωγείων αναφέρει: «Ο Αετός Ανωγείων ανακοινώνει την απόκτηση του 29χρονου κεντρικού αμυντικού Σαριδάκη Νίκου,ο οποίος έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων στον Ερμή Ζωνιανών,ΠΑΟ Κρουσσώνα, Ανθεστίων και Ρεθυμνιακό. Νίκο καλώς ήρθες στην ομάδα μας».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κ. Βαρδαβάς: «Θέλω να μπει ο ΟΦΗ στο Παγκρήτιο αλλά ο δήμος πρέπει να διαφυλάξει το δημόσιο συμφέρον»

Στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου, ο πρώην Αντιδήμαρχος Καθαριότητας...

Ολοκληρώθηκαν οι εκλογές στον Ερασιτέχνη Ηρόδοτο με πρόεδρο τον Μάνο Λημναίο-Ποιοι εκλέχτηκαν

Ολοκληρώθηκαν οι εκλογές στον Ερασιτέχνη Ηρόδοτο με την ανάδειξη...

Ένσταση από τον Στ. Σωκιανό στις εκλογές του ερασιτέχνη Ηροδότου

Ο Στέλιος Σωκιανός υπέβαλε ένσταση κατά την διαδικασία των...

Οι υποψήφιοι στις εκλογές του Ηροδότου

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις σημερινές εκλογές...

Ρενάτο Γκίνη και Ηλίας Κουτσουπιάς οι μεγάλοι νικητές του 2ου Foot Tennis στο Ατσαλένιο

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2ο τουρνουά Foot Tennis...