Ο Αλμυρός με έξυπνο πλάνο δημιουργεί ένα δυνατό σύνολο

Οι άνθρωποι του Αλμυροί έχουν κινηθεί έξυπνα, έχοντας καταφέρει να γεμίσουν το ρόστερ με ποιότητα.

Στα… κόκκινα δουλεύουν οι μηχανές της ομάδας του Γαζίου, με τον Αλμυρό να ανακοινώνει καθημερινά συμφωνίες με ποδοσφαιριστές που έρχονται για να βοηθήσουν στη νέα προσπάθεια.

Από τη στιγμή που έγινε γνωστό πως οι «πορτοκαλί» θα συμμετάσχουν στην Α1 ΕΠΣΗ, η διοίκηση δεν έχασε χρόνο και μέσα σε λίγες ημέρες έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα δυνατό ρόστερ που υπό την καθοδήγηση του Δημήτρη Κόκκινου μπορεί να πετύχει πολλά στο νέο πρωτάθλημα.

Ο σύλλογος του Γαζίου έχει ενισχυθεί τόσο με έμπειρους ποδοσφαιριστές που έχουν περάσει και στο παρελθόν από την ομάδα, που ουσιαστικά θα ηγηθούν της νέας προσπάθειας, αλλά και με νεαρούς και ταλαντούχους παίκτες, διψασμένους για διάκριση που επίσης θα προσφέρουν πολλά, δημιουργώντας αισιοδοξία για την επόμενη μέρα του ιστορικού σωματείου.

Οι ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν: Ηρακλής Απλαδάς, Μύρος Ζερβός, Μάνος Κουτσογιαννάκης, Θοδωρής Σκούφος, Γιάννης Κόκκινος, Βαγγέλης Κασαπάκης, Βαγγέλης Κωστάκης, Ραφαήλ Χασουράκης, Γιώργος Γαλανάκης, Γιάννης Πολυμερίδης, Κώστας Σωτήρχος, Γρηγόρης Παντερής, Γιάννης Ρεμιδιανάκης, Μάνος Χασουράκης, Μάνος Λογοθέτης, Γιώργος Τουγλής, Κοσμάς Δεσίπρης, Στέφανος Μυλωνάκης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P