Π. Μυλόβας: «Η διοίκηση του Μοχού έδειξε ότι έχει πάθος για διάκριση»

Για την μεταγραφή του στον Μοχό μίλησε στο 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐃𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓 ο Πέτρος Μυλόβας.

Ο ικανός μεσοεπιθετικός αρχικά αναφέρθηκε στους λόγους που επέλεξε να φορέσει τη νέα χρονιά την φανέλα του Μοχού, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για την διοίκηση και το κλίμα της ομάδας.

Παράλληλα μίλησε για τους στόχους που θα έχει η ομάδα αλλά και ο ίδιος τη νέα χρονιά, ενώ έκανε το σχόλιο του για την Α1 ΕΠΣΗ παρότι δεν είχε εικόνα.

Για την απόφαση του να αγωνιστεί στον Μοχό: «Καταρχήν επέλεξα να φύγω από την Αθήνα. Έτσι έψαχνα για μια ομάδα στην Κρήτη που να έχει κάποια χαρακτηριστικά που ήθελα. Σίγουρα υπάρχουν και άλλες ομάδες που είναι όπως ήθελα και θα μου άρεσε να ενταχθώ στην δύναμή τους.

Ο Μοχός όμως μου έκανε εντύπωση γιατί από την πρώτη στιγμή παρουσίασαν μια ομάδα οικογένεια. Από την άλλη η διοίκηση φάνηκε να έχει πάθος για διάκριση. Με ήθελαν στην ομάδα και το έδειξαν κάθε τρόπο. Τους ευχαριστώ και να είναι σίγουροι ότι θα προσπαθήσω να δώσω ότι καλύτερο μπορώ».

Για τους στόχους τους δικούς του και της ομάδας: «Οι στόχοι της ομάδας φαίνονται από τις μεταγραφικές κινήσεις που γίνονται. Υπάρχει θέληση για διάκριση. Όσον αφορά εμένα η συμμετοχή μου στο τοπικό πρωτάθλημα της Κρήτης είναι μια πρόκληση. Θέλω να δοκιμάσω τις δυνάμεις μου, θέλω να είμαι μαζί με όλη την ομάδα, ένας από τους καθοριστικούς παράγοντες της επιτυχίας».

Για το πως περιμένει το πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ: «Θέλω να πιστεύω ότι το πρωτάθλημα θα είναι συναρπαστικό με όμορφες στιγμές και παιχνίδια που θα φέρουν κόσμο στα γήπεδα. Εύχομαι σε όλους να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι και να έχουμε υγεία».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P